ФОН-прв приватен универзитет во РМ

• Креатор на темата Креатор на темата Vardarec 47
  • Време на започнување Време на започнување
Еј здраво ме интересира за постдипломските стипендии на Фон. Во глобала ме интересира што покриваа целосните? Само партиципацијата?

Додека си ја наместам водата од тушот, 12 души дипломирале на Фон.

На фон на испит
Професорот: Кој научил - добро, кој не научил - 9ка.
Се извинувам*

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
За тие што студираат на ФОН. Кога уплаќате административна марка кои се бројките за буџетски корисник и приходна шифра.

Дали некој го има учебникот Електронска трговија: бизнис, технологија, општество, во електронска форма?

Здраво на сите,
Би сакал да добијам некои поконкретни информации во врска со студиите по софтверско инжењерство на Фон, од типот: Дали по завршувањето на студиите имам можност за запишување на постдипломски студии во странство и колкави се можностите за признавање на дипломата во странство?
П.С. Ова ми е втор факултет и не сакам да направам утка.
Ви Благодарам,
Срдечен Поздрав.

Здраво на сите,
На правни студии сум на Фон, втора година трансфер од друг факултет, па доколку некој сака да ми помогне да ми објасни во врска со полагањето на предмети, што се бара, каков е принципот на полагање, прашањата дали се есејски или кратки.. поконкретно за административно, семејно, казнено и мјп. Поздрав

На правни студии сум на Фон, втора година трансфер од друг факултет, па доколку некој сака да ми помогне да ми објасни во врска со полагањето на предмети, што се бара, каков е принципот на полагање, прашањата дали се есејски или кратки.

Се бара само присутност.

Да прашам колку годишно се плаќа на ФОН ?

Здраво дали има некој што е на правни на Фон, или скоро завршил па се сеќава, да ми каже за предметиве историја, казнено и мјп што треба да се учи или некои прашања што се паѓаат на испит
Поздрав

Сакам да прашам дали имате некое искуство или мислење да споделите за Архитектура на ФОН ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom