- Член од
- 30 мај 2011
- Мислења
- 554
- Поени од реакции
- 130
Во газела?И во Драчево и кај Mr.Bricolage и Супер Тинекс кај што се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во газела?И во Драчево и кај Mr.Bricolage и Супер Тинекс кај што се
Некоја нова компанија од која би се пожалиле?
АД Окитекс кај Државна, текстилна фирма,во администрација работев. Прво многу несериозна фирма,кога имаат потреба ке те држат,кога не ќе те шутнат, па ќе ти се јават за пак да одиш. Ветуваат многу, ништо не исполнуваат ќе ти кажат за плата убава сума, после ќе ти префрлат 4 иљадарки за цел месец и ај создравје. Памет за другпат ми е, се надевам ќе им се запали тоа фирмата со се нив лажливи копилиња внатре![]()
АД Окитекс кај Државна, текстилна фирма,во администрација работев. Прво многу несериозна фирма,кога имаат потреба ке те држат,кога не ќе те шутнат, па ќе ти се јават за пак да одиш. Ветуваат многу, ништо не исполнуваат ќе ти кажат за плата убава сума, после ќе ти префрлат 4 иљадарки за цел месец и ај создравје. Памет за другпат ми е, се надевам ќе им се запали тоа фирмата со се нив лажливи копилиња внатре![]()
Za ovaa firma"okitex" znam i jas.imam slusano od mnogu losi raboti! Bremeni zeni otpustsle,im kratele i do 20% od platite, losa struktura na sefovi imalo,,,so osnovno obrazobanie!! A onoj so fakultet ic da ne razmislue da se vraboti tamu!!!!!!karue na od biro sto mu davale vraboteni!!!!beter bil od grcine sto imale pogoni u istocna mk.sramota u femesno vreme!!!pozdrsb sto si napustila tamu!!!!mnogu losa firma bila!!!АД Окитекс кај Државна, текстилна фирма,во администрација работев. Прво многу несериозна фирма,кога имаат потреба ке те држат,кога не ќе те шутнат, па ќе ти се јават за пак да одиш. Ветуваат многу, ништо не исполнуваат ќе ти кажат за плата убава сума, после ќе ти префрлат 4 иљадарки за цел месец и ај создравје. Памет за другпат ми е, се надевам ќе им се запали тоа фирмата со се нив лажливи копилиња внатре![]()
Додека луѓето не почнат агресивно да си ги бараат парите и тоа чекање од два месеци, ништо. Три години пари да ти нема исплатено, треба да си навистина наивен. ЈБГ остана од комунизамот верба во системотМОБ- Македонска опера и балет, не е фирма, туку државна инситуција ако може да ја наречам, а види богати и тие не давале пари, не со месеци туку со години ги лажеле вработените. Е сега кај оделе парите? Па кај си бе директоре срце он на мајка? И така МОБ се најде на црната листа на Кајгана форумот. Дејан Прошев е директорот инаку.
https://www.facebook.com/dejan.proshev?fref=ts
http://maktel.mk/News.aspx?id=6009