Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголемиот проблем е шо феминисткиве ја бранат. А такви имало и во поротата на судењето. Само еден поротник спречил лудачава да излези на слобоода. Сваќаш каде е проблемот?Лупеташ дечко, само тоа имам да ти кажам.
Поплукај си в пазува оти не знаеш утре другиден што ќе ти донеси животот.
Не дај Господ кај никој, сигурно на сопругот на таа Линдси ни на крај памет не му паднало дека некогаш ќе си ги задави сопствените деца, умот е заебана работа.
И никој не ја правда, та во лудница та во затвор за неа живот нема поќе, плус и парализирана, најдобро ќе беше да загини и таа и да не поштеди од вакви дебати.
Не може да сфати. Ете Стефи е онака да кажеме машкоженски тип на дејче, гледа фудбал, знае да опцуе, да отера у мајчину. Ама она женското во нејзе ќе стави "ама" во реченицата. Пак ќе застане во редот со женските. Убаво рече парва, шкиптарски менталитет, не само Стефи, општо женскиот свет у јавност. Еве шпомите може меѓу себе да се пукаат секој втор ден, ама кога ќе дојде прашањето наши-ваши оооп одма е кај стадото.Најголемиот проблем е шо феминисткиве ја бранат. А такви имало и во поротата на судењето. Само еден поротник спречил лудачава да излези на слобоода. Сваќаш каде е проблемот?