Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
3 дечиња се мртви, каде е правдата за нив?

Е за ова зборев кога те спомнав.
Релативизираш тројно убиство. При што до толку свирепо, ги давела едно по едно.
Мајко мила, има ли граници ова умствено просеравање?
Автоматски споено мислење:

Па да, сигурно ќе донесеме одлука да се запали фабриката :facepalm:
Е баш за ова и јас зборав, кој го спомна случајот со трите дечиња ?
Дај напрајте посебна тема да не се бркаме бесцелно во оваа

Е баш за ова и јас зборав, кој го спомна случајот со трите дечиња ?
Дај напрајте посебна тема да не се бркаме бесцелно во оваа
Ова е во топик на тема, затоа што оваа зла идеологија е таа што го штити тој убиец на деца.

Ау темата човече, од феминизам до негирање дека постои постпородилна депресија, и тоа мислењата од мажи кои никогаш ниту искусиле ниту ќе искусат таква појава.
Исто како маж да седни да расправа за доење, менструација, пмс и слично
До толку бе нема шо да прајте, мажи возрасни, сериозно?
Ево постојт постпородилна депресија и? Треба да ја пуштат на слобода, мислам шо е поентава?

Јас зборам за медицинскиот аспект, мене тоа ме интересира пример во случајов, а не за некаков си медиумски спин.

Никогаш не ги формирам своите ставови слушајќи други луѓе. Размислувам со своја глава.

Еве ти медицински аспект. Постпородилна депресија е најчесто незначајно различна од другите форми на депресија, кондиција од која стокава што си ги уби децата воедно НЕ ПАТИ.

Прашањето е дали медицинскиот аспект е поважен од размислување со своја глава?

Ево постојт постпородилна депресија и? Треба да ја пуштат на слобода, мислам шо е поентава?
Ама кој ја спомна неа побогу ? Се изјаснивме за неа дека треба да сноси одговорност, тука се спори постпородилна депресија, се спомнуваат абортуси, буквално се препишавте на феминизмот

Ама кој ја спомна неа побогу ? Се изјаснивме за неа дека треба да сноси одговорност, тука се спори постпородилна депресија, се спомнуваат абортуси, буквално се препишавте на феминизмот

Кој дел се спори?

Дека депресијата е измишљотина, не си ги читаш погоре соговорниците ?
Ги читам, јас мислам дека дискусијата беше главно дали монструмот пател од постпородилна депресија а не дали тие кондиции постојат. Еве сега знаеме дека не, во тој случај кој е твојот предлог за неа?

Феминизмот се претвори во култ кој го подржува чедоморството. Феминистките се полни со омраза и егоизам. Прво ги мразеа белците сега ги мразат децата пошто им ја одземале слободата. Отвори на интернет да видиш феминистки какви глупости им прават на своите деца. Феминизмот го изгуби сиот свој кредибилитет. Ова веќе не е борба за поголеми женски права. За убиец собраа над милион долари. Ако жена со 3 деца болна од канцер побара помош дали феминистките ќе се организираат и соберат толкава сума на пари?

Во анализа и систем на евалуација на 16 различни аспекти карактеристични за депресија, разликата помеѓу постпородилна и регуларна депресија е повторно незначајна,

"Although there was no deliberate attempt to match the postpartum and nonpostpartum samples on their mean QIDS-SR16 scores, the respective means (standard deviations) were 14.6 (4.4) and 14.5 (5.3)"

Дали и другите форми на депресија се доволна причина за некој да изврши убиство и дали и тогаш ќе се дебатира со денови дали убиецот е жртва или монструм?

"Жртва" која воедно имала дадилка, и маж кој земал одмор од работа за да помага со децата, значи поддршка на ниво, ова наспроти наративот дека монструмот бил запоставен од фамилијата/системот.

Back
На врв Bottom