Фејкери - расипувачи на забави...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
a da si ja zaklucite temava?

epa togas skopjani zoso prvi bevte na Tiesto ako ne go smetate za najdobar DJ u Svet.neznam so e poentata na ovie filozofiiii no prvo bi sakal da ja poglednete istorijata na ELEKTRONSKATA muzika i RAVE kulturata (sto pretstavuva revolucija vo 90's za britanskata mladina istotaka kako sto bese i ROCK muzikata za HIPI narodot vo 60's.

Фејкер = сељак (без навреда, жаргонизам)
Катастрофа, од овие Парти Брејкерс , не се живи , ги има насекаде.
А од имињата го познаваат само Tijs Verwest или Тиесто како што го викаат. Многу ме нервира таква атмосвера исполнета со незгодниве типчиња. Ми доаѓа да викам :duel:

Petrus1985 напиша:
dobro be ako ne shmrkam, krkam, duvam ili slicno za tebe sum fejker???fejker sum ako imam pari i sakam da si projdam kvalitetna zurka so skap alkohol???fejker sum ako sakam da i se pustam na nekoja so mi se svigja???alo decko tebe terapija ne te spasuva!!!dodusa ne si ti kriv jasna e frustracijata koga ja pijam casa henecy a ti so tie pari zivees 2 nedeli, jebiga tuka nemoze nikoj da ti pomogne.prosetaj malce niz svetov i vidi so i kako se desava.clubbing-ot i zurkanjeto ne se otkrieni u Makedonija pa ti da postavuvas normi i pravila koj i kako treba da se ponasa na zurka za na tebe da ti e ok!!!ebate klosarot

abe i ti nekes..od doma te teraat :tapp:...samo neznam vo stranstvo.. (mislam vo nekoj klub, poso ete kazues deka si setal mn po sfetof i sl.) kaj so ne odat takvite kao tebe so mn. pun djeb...vo nekoj taka za tebe pomizeren "kafic" kaj so odat najgolemite smrtnici...dali ke sedis na masa i ke pies henecy (BTW: i ne veruvam deka ke najdes nekoj skap pijalok) i ke vlagas vo nekoj tezok film,ke se zanasas...a okolu tebe sekoj e pod teski drogi...neznam dali ke mozes da zucnes..ke te frlat be kao partal...tuka u MKD si nasol da se zanasas..ti pojma nemas:nenene: ni od zurka ni od klabing ni od kurac...izglea ti џabe si "setal" po sfetof..niso ne si videl..ograni4en si be brat, konzerva ..klabing za tebe e spansko selo...osfesti se..i ne vregaj..

DJ_DEXTER напиша:
Фејкер = сељак (без навреда, жаргонизам)
Катастрофа, од овие Парти Брејкерс , не се живи , ги има насекаде.
А од имињата го познаваат само Tijs Verwest или Тиесто како што го викаат. Многу ме нервира таква атмосвера исполнета со незгодниве типчиња. Ми доаѓа да викам :duel:

i roџer san4ez ne e sjaen...dont 4get...prerazmisli pred da pises...vii so imas pisano i na drugi temi....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom