Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Финтата е пред да почнат... Има некој со цел фан клуб шо може да дое, па ние тука ке се собереме некако. Овој пиштолџијава учи со мене иначе. Идеме ние у пакет. Ако има цела екипа од еден фан клуб ке биде одлично...

Ама работата е што студентиве сме испозаминати од Скопје сега, затоа. А моиве без мене не функционираат :D

Хахахахахаха ... Само за посебни прилики е пиштолот . Ајде кога ќе има луѓе може да се изигра , Иначе Стеф не лажи дека учам јас со тебе , кажи дека сме заедно во исти клас , пошто не учиме . :P

Хахахахахаха ... Само за посебни прилики е пиштолот . Ајде кога ќе има луѓе може да се изигра , Иначе Стеф не лажи дека учам јас со тебе , кажи дека сме заедно во исти клас , пошто не учиме . :P

:pos: Не лажи бе. Учиме... чим идеш у школо значи таму учиш :)

Мање битно. Мислам дека една екипа може одма да се оформица, ние ке бидеме тимот од сите клубови со по еден претставник и да се собере уште еден цел фан клуб и да им покажеме дека незнаат да играат :). Ајде дечки пишујте тие што не сте по одмори дур е време... после школо од коа ке почне позаебано ке е.

Ако сакате можеме и еден натпревар и во Охрид да изиграме?! Кајганџии Охригани + плус има доста на одмор во Охрид. Има заинтересирани?

За во Скопје можам за во Охрид не

За Скопје ако се организирате негде, информирајте ме(ако не ве мрзи).Ако се соберат доста :D

Ама работата е што студентиве сме испозаминати од Скопје сега, затоа. А моиве без мене не функционираат :D

Каспер ко ќе дојдеш навака,може да договориме една за со Јуве или ако се пријави некој друг во меѓувреме уште подобро...:)

Каспер ко ќе дојдеш навака,може да договориме една за со Јуве или ако се пријави некој друг во меѓувреме уште подобро...:)
Ne sakate so interasite a? :D
Kraj na avgust, pocetok na septemvri ste za edna utakmica?

Па најубаво е крај на август,тогаш сите се вратени и можеме да се собереме да изиграме(фан клуб против фан клуб е најбољи)

Ne sakate so interasite a? :D
Kraj na avgust, pocetok na septemvri ste za edna utakmica?

Сеедно е,битно да изиграме.Ајде ќе се договориме има време,само да знаете дека Јуве многу лошо си поминаа :D

Aко играат од фан клуб Милан може да ги појачам:DАко не може да се состават екипи..може да си се измешаме.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom