Fallout : New Vegas

• Креатор на темата Креатор на темата КвикСилвер
  • Време на започнување Време на започнување
На некои страни спомнуваат некои кодеци, конкретно ffdshow може да прави проблем. Го тргнав ама не сака. Ќе пробам уште со аудиото и евентуално да чепнам во directshow и physx и ако не бива ќе дигнам раце...и така го почнав skyrim.
бтв, душа дало за формат, па на тазе скирим и њу вегас :sneaky:

Имаш заглавено некаде?
Да, али пројдов. Играта едноставно се „багнува“, затворен си во 10 на 10 метри простор, околу тебе имаш оној отровот шо цица HP, а немаш Stimpaks наоколу и си со 10% HP. Морав со /tgm командата да го поминам (год моуд).

Да, али пројдов. Играта едноставно се „багнува“, затворен си во 10 на 10 метри простор, околу тебе имаш оној отровот шо цица HP, а немаш Stimpaks наоколу и си со 10% HP. Морав со /tgm командата да го поминам (год моуд).
На кое место заглавуваш. Јас не ја играм ама дома синовите играат, можда ќе може да ти помогнат

Излезена е Ultimate Edition, играта плус сите DLC. Исто така ги има и посебно, сите DLC на две двдиња. Пачувана, додадени се многу работи, се разбира бидејќи е Обсидиан мора да има понекое багче ама многу помалку од претходно, и нема веќе такви багови кои можеа да ве спречат да продолжите понатаму во играта. Мој совет за тие што ја играат - играјте си ја полека, без брзање да стигнете до Вегас. Јас така се зезнав првиот пат , а сега си ја играм лека полека, си истражувам и морам да признаам дека сум позитивно изненаден од светот кој е создаден.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 13:01 ---
Што се разликуваат DLC од FNV?
Тоа е кратеница за DownLoadableContent. Обично се додатни мисии, може да има и нови оружја, униформи , зони итн. Зависи од тоа какво е DLC-то . Во оваа игра конкретно има четири со нови мисии, и едно со нови оружја и со сите бонуси од претходно (на почетокот ти даваат додатни оружја, муниција и слично). Доброто кај DLC е и тоа што обично одат со пач, па неприметно си се поправа играта под хаубата. Во првиот DLC на пример, се зголемува максимум нивото до кое можеш да излевелираш за 5 нивоа.

Дали некој сеуште ја игра играва?
Вчера за прв пат ја пуштив играва и не можев да ја играм повеќе од 1 час.. Значи играва е уби боже!
Подосадна игра одамна сум немал играно.
Играва е премногу "lifeless", ликовите не се емоционални, сихронизирани деца од по 10 години.
Немаш никаква стратегија, исто така приказната ич не ми се допадна.. Мислев дека е нешто како Fallout 3, каде што ќе го жртвуваш животот за другите за живеат... Ама сепак.. Од различни луѓе се направени.
Мислења????

Ја имам играно играва 3 пати од почеток до крај,најдобра е!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom