Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа не сфати кога се појавува поракава. Се појавува кога пробуваш да посетиш YouTube линк, YT е пријавен како спам содржина или така некако и не може да се посети сајтот. Се друго работи добро... Али ќе треба да се чека Фејсбук да средат.
Сега пробав, кај мене функционира.
Ама, јас не кликам на секоја глупост што ќе ја видам да шета по странициве. :D

Сега пробав, кај мене функционира.
Ама, јас не кликам на секоја глупост што ќе ја видам да шета по странициве. :D

Уф, извини, могуче да е до тоа... ја по цели денови читам хороскопи, хау хепи ај ем, играм фармвил и друго... :) Биди сигурен дека не сакаш да ја видеш блок листата на апликации :) Него средено е веќе, работи како што треба.

Може некако да искочам од групна порака, да сум гласала за глупости некакви?

И ја тоа барав пред некој ден, нема таква опција... барем на најдов нa гугл и во хелп на фб.

Треба да си биде ко на форумов, да можеш да си искочиш од концерзација, чим не си нашол на гугл нема, штета :(

--- надополнето: Jun 9, 2011 11:10 PM ---
Тоа ќе ти се појавува се` додека спамираш. И кај другар ми исто се појавуваше.

врска нема.... сеа ми работи совршено добро...​
нити сум спамирала нити ништо, и не било кај мене, кај повеќе луѓе било, најверојатно нешто менувале овие од фб!​

Може некако да искочам од групна порака, да сум гласала за глупости некакви?
сакаш да излезеш од група во која што ако некој објави ти дојде известување? или групниот чат ти се појавува?

сакаш да излезеш од група во која што ако некој објави ти дојде известување? или групниот чат ти се појавува?

Не, инбокс тип на порака и ставени се 200 души, ко ланцине на времето и кога ќе пише некој од тие 100 души (у просек на 3 мин) ми јавува нова порака :mad:

Не, инбокс тип на порака и ставени се 200 души, ко ланцине на времето и кога ќе пише некој од тие 100 души (у просек на 3 мин) ми јавува нова порака :mad:

пробај вака
влези во пораки, потоа акции па напушти го разговорот

Активирав тоа шо е фејсбук на мобилен т.е. на секоја нотификација да ми пристигнува SMS порака. Арно ама, сега сакам да исклучам, ама незнам каде. Може помош? :)

Активирав тоа шо е фејсбук на мобилен т.е. на секоја нотификација да ми пристигнува SMS порака. Арно ама, сега сакам да исклучам, ама незнам каде. Може помош? :)
https://www.facebook.com/editaccount.php?notifications
--- надополнето: Jun 12, 2011 6:10 PM ---
Фејсбукот на мозила, на хром..... ми изгледа вака на секоја страна. Од пред малку. Чаре некое? Пробано и со ctrl+F5 и чистење ќеш, хистори и се`.

rntn.png

Фејсбукот на мозила, на хром..... ми изгледа вака на секоја страна. Од пред малку. Чаре некое? Пробано и со ctrl+F5 и чистење ќеш, хистори и се`.
и мене ми се дешаваше ова често деновиве... но на фб се ставам само преку фајрфокс, така да проблемот го имав само на фајрфокс, со хром кога ќе отворев ок беше.
не можам да дијагностицирам зашто се појавува проблемов и како точно се решава, но мислам дека сам по себе се решава...

нет имаш од т хоум?

и мене ми се дешаваше ова често деновиве... но на фб се ставам само преку фајрфокс, така да проблемот го имав само на фајрфокс, со хром кога ќе отворев ок беше.
не можам да дијагностицирам зашто се појавува проблемов и како точно се решава, но мислам дека сам по себе се решава...

нет имаш од т хоум?
Се среди после 5 минути, само од себе. Нет имам на три конекции, различни.

Треба да испратиш порака STOP на бројот од кој ги добиваш пораките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom