Коментаторот на украинската телевизија ја коментира Евровизија од бомбардирано студио.
Стефанија се викала мајката на пејачот.Украинциве ги бивало за пропаганда ептен. Баш го гледав спотот со песната што победила вчера, дали Стефанија е рандом име или има некои скриени пораки како Степан Бандера?![]()
Стефанија се викала мајката на пејачот.
"Stefania" своим звучанием напоминает популјарныј гимн националистов "Батько наш Бандера". Только в этој песни поётсја про "Стефанију-маму".Украинциве ги бивало за пропаганда ептен. Баш го гледав спотот со песната што победила вчера, дали Стефанија е рандом име или има некои скриени пораки како Степан Бандера?![]()
Bomb shelter не се преведува како бомбардирано студио.Коментаторот на украинската телевизија ја коментира Евровизија од бомбардирано студио.
I'm up in СпЕјс, Мен...Спајс Мен
На 41.Русија на кое место заврши?
Во финалето на Видбир, украинскиот избор, при настапот на Калуш Оркестра ја покажаа Стефанија. Подоцна, кога го едитираа настапот за да го постават на официјалниот ESC youtube, го едитираа тој сегмент и ја тргнаа. Инаку - Kalush немаа направено спот за Stefania. Како спот беше поставен настапот од Видбир. Спотот што си го гледал излезе деновиве.Украинциве ги бивало за пропаганда ептен. Баш го гледав спотот со песната што победила вчера, дали Стефанија е рандом име или има некои скриени пораки како Степан Бандера?![]()
Фо-рум-џи-ја мо-ра би-ти му- дар
бити мудар бити мудар
бити бити бити....
Ебате песната, цел ден само бити, бити, бити, ми се врти вглава.
Ебате сцената, леген, боросани, пешкир....
Ебате текстот глупав...
Зарем од толку прекрасни вокали, убави песни, убави девојки, вам ви се допадна Констракта!???
.
![]()
"Стефания - мама". Что известно про группу Kalush Orchestra, которая представит Украину на "Евровидении"
На международном песенном конкурсе в итальјанском Турине Украину представјат рэп-исполнители Kalush Orchestrawww.google.com
"Stefania" своим звучанием напоминает популјарныј гимн националистов "Батько наш Бандера". Только в этој песни поётсја про "Стефанију-маму".
Песната на Швајцарскиот пејач мене ми беше фаворит, прекрасна балада..но џабе, гласањето беше по сосема други норми, а не по квалитет.
По мое оваа требаше да биде во топ 3.
Малку језивко. Демек Русија ќе нападне некој од овие 3?