Емоционални вампири

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Nasiot sopstven um e najgolemiot emocionalen vampir koj ni ja cica seta energija. Sepak covekoviot um e misticna, nedovolno otkriena rabota , pa zatoa drugite ni se krivi.

Ваквите само ставање на игнор и ќе ти биде мирна главата. Во спротивно ако мислиш на нив сам си ја трошиш енергијата и времето.

Ваквите само ставање на игнор и ќе ти биде мирна главата. Во спротивно ако мислиш на нив сам си ја трошиш енергијата и времето.

...ќе ми кажеш зошто на игнор?

Дали може обичен вампир да е воедно и емоционален вампир?

Глеав една серија со обични вампири и све океј, тие супер моќи, али сите обични вампири беа усрани од емоционални вампири, кои немаа никакви моќи, онака беа ко луѓе, ама вампири. Се хранеа од емоционална енергија на другите вампири и луѓе.

...ќе ми кажеш зошто на игнор?
Затоа што времето што ќе го изгубам со нивните провокации и замарачки муабети можам да го потрошам доста поквалитетно.
Цел живот се замарам со вакви човечиња, доста ми е.
Дали може обичен вампир да е воедно и емоционален вампир?

Глеав една серија со обични вампири и све океј, тие супер моќи, али сите обични вампири беа усрани од емоционални вампири, кои немаа никакви моќи, онака беа ко луѓе, ама вампири. Се хранеа од емоционална енергија на другите вампири и луѓе.
До сега не сум сретнал таков податок

Затоа што времето што ќе го изгубам со нивните провокации и замарачки муабети можам да го потрошам доста поквалитетно.
Цел живот се замарам со вакви човечиња, доста ми е.

До сега не сум сретнал таков податок

...или можеби го изгуби и ти интересот со "таквите" да се дружиш?
...по тој критериум можно е многу брзо да останеш без пријатели :)
...затоа што човештвото функционирало и ќе функционира по непишаниот закон на взаемни интереси
...етикетите и предрасудите се само баласт за оној кој ги употребува како алатки за заштита на личниот интегритет ;)

...или можеби го изгуби и ти интересот со "таквите" да се дружиш?
...по тој критериум можно е многу брзо да останеш без пријатели :)
...затоа што човештвото функционирало и ќе функционира по непишаниот закон на взаемни интереси
...етикетите и предрасудите се само баласт за оној кој ги употребува како алатки за заштита на личниот интегритет ;)
Немам потреба да се дружам со досади од луѓе.

Одлична техника за справување со психички вампири

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom