Елитни Одреди @ Club B2 - 09.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
25602_1385041195751_1523652317_956652_5686625_n.jpg

Ист муабет ко Bad Copy и Juice.
Edo Maajka - Elitni Odredi.. ист датум.

more info coming up..

Club Be Two овој петок 09.04, на големо барање на публиката ви ги претставува КОНЕЧНО во Скопје - Елитни Одреди.
Моментално најпопуларните Белградски хип хоп ѕвезди.

Warm Up: Dj SLon Da P.i.M.P (West Coast Classics)
Dj Boogieman (Macedonia Finest in Hip Hop & Rnb)

Влез : 250 на врата / 200 во претпродажба

Поради големиот интерес за овој настан, за вистинските фанови да не останат без карта бидејќи бројот е ограничен, карти во ПРЕТПРОДАЖБА можат да се купат по цена од 200 ден. СЕКОЈ ДЕН до 17h на касата на клубот.

Ме ебат колоквиуми :tapp:

Како пееа дечките?
како беше иначе,освен што не можело да се дише:vozbud:?

Лажги со опашки , ако си мекуш и неможеш простор да си направиш јебига. За мене беше тоБ провод.

Како пееа дечките?
како беше иначе,освен што не можело да се дише:vozbud:?

Како за прво доаѓање очекував многу повеќе песни, бидејќи некои ги препејаа по желба на публиката.
Беше убаво да се види малку поразличен стил.
Публиката ме разочара наполно, имаше очајни девојки околу мене кои се истепаа да ја фатат раката на Wonta, се попалија на момакот кога се расоблече.
Damn. Многу гејови во околина, двајца се степаа за фрлена маица.. Не можев да им поверувам на очите, ама во ред.
Wannabe фаци повеќе од било кога, бламажа да се стигнело до сцена со евтини приказни.. патетично.
Инаку, втор пат како ми го набиваат желудникот при влез.. стварно имаше ПРЕМНОГУ луѓе.
Елитни Одреди.. Почитувам што комуницираат со публиката. Исполнија сечија желба и непрекинато зборуваа колку се возбудени што се тука, беа доста емотивни. Ветија поголем концерт наскоро бидејќи ќе ваделе нов албум и веќе ни претставија едно 2-3 песни.
Инаку пред тоа бев до Дежа ву.. и таму секоја 2ра песна беше од Елитни.. како што знам и во Рич се дешавало исто.. не слушнав дека имало загревање негде за Едо Маајка.
Жал ми е што не бев на Едо, не се сомневам дека било одлично..ама тој доаѓа 3 пати во годината.. So.. I'll B seein him (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom