Како пееа дечките?
како беше иначе,освен што не можело да се дише

?
Како за прво доаѓање очекував многу повеќе песни, бидејќи некои ги препејаа по желба на публиката.
Беше убаво да се види малку поразличен стил.
Публиката ме разочара наполно, имаше очајни девојки околу мене кои се истепаа да ја фатат раката на Wonta, се попалија на момакот кога се расоблече.
Damn. Многу гејови во околина, двајца се степаа за фрлена маица.. Не можев да им поверувам на очите, ама во ред.
Wannabe фаци повеќе од било кога, бламажа да се стигнело до сцена со евтини приказни.. патетично.
Инаку, втор пат како ми го набиваат желудникот при влез.. стварно имаше ПРЕМНОГУ луѓе.
Елитни Одреди.. Почитувам што комуницираат со публиката. Исполнија сечија желба и непрекинато зборуваа колку се возбудени што се тука, беа доста емотивни. Ветија поголем концерт наскоро бидејќи ќе ваделе нов албум и веќе ни претставија едно 2-3 песни.
Инаку пред тоа бев до Дежа ву.. и таму секоја 2ра песна беше од Елитни.. како што знам и во Рич се дешавало исто.. не слушнав дека имало загревање негде за Едо Маајка.
Жал ми е што не бев на Едо, не се сомневам дека било одлично..ама тој доаѓа 3 пати во годината.. So.. I'll B seein him