Eco Logistics Service / ELS

Член од
22 јули 2024
Мислења
51
Поени од реакции
32
Мислам дека нема друга тема за ЕЛС, па затоа ќе почнам овде.

Дали друг некој има искуство со ЕЛС?? Досега што сум користел карго, имаат катастрофална услуга и катастрофална корисничка поддршка. Не се јавуваат на двата телефони, нарачките ќе ти ги заборават негде во магацин пикнати. Еднаш микровалната ми беше на сервис во Скопје и ја имаа заборавено со недели дур Нептун не им даваше притисок за праткиве. Па дури ми стигна после еден месец ко да порачувам од Алиекспрес. :sick:

И тие се направени за достава кога ќе порачаш од ТЕМУ или од Алиекспрес сега, арлија работа нека е со вакви будали.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.832
Поени од реакции
9.824
Јас лично немам лошо искуство, само еднаш книга преку нив ми имаа пратено Академска Книга и стаса на време, ама затоа едно другарче има лошо искуство со нив... Ранецот наместо за ден, два, му го испорачаа за една недела.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
165
Поени од реакции
141
i jas imam loso iskustvo soo niv, ne pazat ic, sto imav naracka edna od fb partal kutijata napravile, izgubile toj listot sto lepat vrz kutjata, im kazuvam sto treba da ima vo nea , mi kazuvaat ima toa e, ama ne moze da ti ja predademe go nema imeto i livce komu, ..ee posle nedela dena otkako raznele site pratki i ovaa stoi mi prepakuvale vo druga kutija i mi ja dadoa

Kajgana Shop

На врв Bottom