Мислам дека нема друга тема за ЕЛС, па затоа ќе почнам овде.
Дали друг некој има искуство со ЕЛС?? Досега што сум користел карго, имаат катастрофална услуга и катастрофална корисничка поддршка. Не се јавуваат на двата телефони, нарачките ќе ти ги заборават негде во магацин пикнати. Еднаш микровалната ми беше на сервис во Скопје и ја имаа заборавено со недели дур Нептун не им даваше притисок за праткиве. Па дури ми стигна после еден месец ко да порачувам од Алиекспрес.![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
И тие се направени за достава кога ќе порачаш од ТЕМУ или од Алиекспрес сега, арлија работа нека е со вакви будали.
Дали друг некој има искуство со ЕЛС?? Досега што сум користел карго, имаат катастрофална услуга и катастрофална корисничка поддршка. Не се јавуваат на двата телефони, нарачките ќе ти ги заборават негде во магацин пикнати. Еднаш микровалната ми беше на сервис во Скопје и ја имаа заборавено со недели дур Нептун не им даваше притисок за праткиве. Па дури ми стигна после еден месец ко да порачувам од Алиекспрес.
![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
И тие се направени за достава кога ќе порачаш од ТЕМУ или од Алиекспрес сега, арлија работа нека е со вакви будали.