Друг град/држава - друга личност

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
266
Сум забележал дека некои женски кога одат во друг град на одмор се опуштаат премногу во однос на тоа какви се во својот град.

Ако дома им „се чувале“ за принцот на бел коњ, ваму за 10-дневен одмор ќе сменат 5 души и ќе направат се шо не правеле во својот град...

Најверојатно поради околината и што ќе речат другите...

За машките - Сте забележале/сте имале можност да поминете некоја ваква...?

За женските - Дали ви менува нешто кога одите на друго место во однос на ова?

јове интересно интересно...не само во друг град/држава, туку друга населба, журка...
сум сретнал таква, и што знам...беше стегната, отиде у друго маало, се начука, смува 3-4 души и се врати ко ништо да не се десило...тивка мирна...

испод мира, триста вира...јбг...

Aу како не се менуваат...
Во интернат дури седев во бт, и имаше дојдено некој од источна макеоднија од по селата и слично, таму кај нив биле никој и ништо, а тука во битола се креваа небаре господ го фатиле за мадиња.А и полесно ќе ги смуваш , заради една ствар. Ако е на пример типката, од битола,скопје,куманово или други поцивилизирани градови од западна македонија нема да биди лесна и ќе си има изградено веќе карактер да знае која е и што сака.(70% се такви)
А доколку е од некое село или источна макеоднија..партали ќе се напраи:)

јас пак сум забележал вакви случаи од такви цури какви шо ги викаш ти од „поцивилизираните градови“

Сум забележал дека некои женски кога одат во друг град на одмор се опуштаат премногу во однос на тоа какви се во својот град.

Тоа што си го забележал дефинитивно важи за русинките и украинките, И те како се опуштаат кога идат на друго место, еве да речиме друга држава.

Јас не би ги сместила македонките во иста категорија. Не мора да значи дека ке се опуштиш сексуално доколку си на друго место.

Не може со било кој да легнеш, што ако тој или таа е заразен, болен од нешто ???

Па секој нормален човек кога иде у друга држава е поопуштен оти никој не го познава у смисла на карактер и тежината на ѓебот и по лесно е да се омрсеш или да плеснеш. Женските ова повеќе јас мислам го практикуваат мада и машките не сме по кусо нешто :D

Отишла на одмор/журка и веројатно треба да седи со сокче во рака. :vozbud:

Не, сериозно. Се опуштаат премногу?
Што подразбираш под премногу? Алкохол, дрога, секс?
Дечко, истото се прави и тука, само што не е повод дискотеката.
Отишла на одмор и се исексала. OMF! Курва бе, курва!
Да не носи и бројчаник на ваџајната па да и откуцава.. Бугарија -5, Грција -7, Шпанија -10. :pos:

Кај мене ништо посебно не се менува, ама сепак чувствувам поголема слобода зашто никој не може да ти се меша, ниту пак да те оговара што како правиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom