Domain Name за страна

• Креатор на темата Креатор на темата OziLLLL
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Здраво, ми треба доколку има некој некакава идеја за име на сајт, ми треба да звучи сериозно, не заебанција некоја и да е слободно и како .com.mk и како .mk
Страната ќе биде за новости од секаков вид, слично на порталот кајгана и точка.
Тоа може да се провери на линкот
Па ако има некој слободно :)

seriozni.mk
najseriozni.mk
eptenseriozni.mk
serioznosmeseriozni.mk
samoserioznonikakozaebancija.mk
kajganatocka.mk
serioznastrana.mk

Сериозно ако ти не знаеш име за сајтот ич не го отварај т.е. ич не го отварај пошто такви сајтови милион ги има, најди нешто по уникатно, а не веќе видено реално тешко да просперираат такви сајтови веќе :)

seriozni.mk
najseriozni.mk
eptenseriozni.mk
serioznosmeseriozni.mk
samoserioznonikakozaebancija.mk
kajganatocka.mk
serioznastrana.mk

Сериозно ако ти не знаеш име за сајтот ич не го отварај т.е. ич не го отварај пошто такви сајтови милион ги има, најди нешто по уникатно, а не веќе видено реално тешко да просперираат такви сајтови веќе :)

Прифача се :)

[grad]news.mk
[ime]news.mk
[ime]magazine.mk

Зашто не го отвориш со екстензија *.xxx , само сериозни луѓе ќе ти пристапуваат...

Здраво, ми треба доколку има некој некакава идеја за име на сајт, ми треба да звучи сериозно, не заебанција некоја и да е слободно и како .com.mk и како .mk
Страната ќе биде за новости од секаков вид, слично на порталот кајгана и точка.
Тоа може да се провери на линкот
Па ако има некој слободно :)
Како да ти објаснам - се зависи до твојата бизнис идеја и целокупен маркетинг план за проектот што сакаш да го реализираш. Најдобро би било ти да седнеш и да размислиш кое име најмногу ти одговара на тебе.

Според авторот решена е оваа тематика, клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom