Доколку имате гости што би спремиле за јадење?

• Креатор на темата Креатор на темата eugenia suarez
  • Време на започнување Време на започнување

eugenia suarez

рудолф!
Член од
1 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
7
Давајте предлози и слики (од јадења) што би спремиле за јадење, доколку имате гости.Еве пример од мене

5137_ruska_salata.jpg

123y3hv.jpg

49406209d50d8f6f317ae268a7cc66e3_content_large.jpg

d8b9faac5f726a4ac1f8173791fcc061_content_large.jpg
и др работи

па незнам јас не сум многу по кујна и не ме бива за такви работи ама би ставил некој сувомесни работи салати соленки благо и така

Најбрзо спремам тестенини, зависно од ситуацијата во која се наоѓам. тоа е. :toe:

Зависи од гостите и од расположението мое ако сум расположен и се некој гости што ги сакам и почитувам ке им спремам специјалитети со тестенини бидејки само тоа јадам а ако ме мрзи пакување и у ресторан па нека си бираат сами или на крај краишта не сум дома :)

Ако немам ништо спремно би спремал шопска сувемеснато и од оние замрзнатите лиснати.Зошто за соленки нема време дур да скисне тестото.

Би спремал СКАРА....да се најадеме ко људи:baeh:

Зависи тоа од кај се гостите и кои се гостите.Ако се некои поблиски тогаш може пица некоја или пастрамајлија или пак ако има кифлички со нив салама, чајна и сирење или пак мајонез салата.Ако се подалечни некое месо дали селсо или пак печено некое со компир и со некоја салата.А исто така може макарони салата со разно додатоци што е.

Зелник или мазник, се знае како се пречекува гостин некогаш за душа сам си замесувам ама немам гостинка видено 3 месеци така сукалото прашина ми фати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom