Добра апликација за трчање?

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
Не зима ништо, нити ти треба интернет.

Zima li pari preki GPS to ako ja koristis?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 10:53 ---
Ekipo da ve prasam kade moze da se kupi nez kako se vikashe kako lepenka na rakata se stava i na nego mobilniot se staava kako futrola e za mobilniot i set trca ?

ne zema pari preku gps inace ako mislis na nike+fuel alkata ja ima na ebay

која е подобра SportyPal или RunKeeper пошто на идвете покажува различни информации за тоа колку е изминато и потрошено калории?

Zima li pari preki GPS to ako ja koristis?
--- надополнето: 31 јули 2013 во 10:53 ---
Ekipo da ve prasam kade moze da se kupi nez kako se vikashe kako lepenka na rakata se stava i na nego mobilniot se staava kako futrola e za mobilniot i set trca ?
Jambo во веро центар - Скопје. ~150 денари

Ja koristel li nekoj Hellty S aplikaciata na S4 ili da si simnam RunKeeeper?

Едно прашање?
Дали може телефонот да се чува во џеб или треба цело време на рака да биде додека трае трчањето?
Зашто на ендемонодо кога го пуштам ГПС-от неможе да ме лоцира? И некогаш не ми покажува точна километража?

Едно прашање?
Дали може телефонот да се чува во џеб или треба цело време на рака да биде додека трае трчањето?
Зашто на ендемонодо кога го пуштам ГПС-от неможе да ме лоцира? И некогаш не ми покажува точна километража?
Може у џеб

Едно прашање?

Оти треба подолго за да те лоцира, некогаш 1 минута, некогаш 5, некогаш 10, вчера мене 30 минути не можеше да ме лоцира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom