Дали жените посакуваат секс со жени?

Наречи ме ограничена, наречи ме затупена, не сум помислила, ниту пак сакам да помислам...
Не гледам ништо привлечно кај жени. И не се согласувам дека секоја девојка е повеќе или помалку бисексуалка и дека само кај мажите е црно бело.
Не е така и не се согласувам.
Никогаш не би посакала секс со жена, ни на крај памет не би ми паднало.

Како може да кажете дека СИТЕ жени лажат? и дека СИТЕ жени фантазираат секс со друга жена?
Тоа воопшто не е точно, а јас немам никаква причина ниту да лажам, ниту да измислувам.
НИКОГАШ не би сакала да имам секс со жена!

Преку глава ми е од глупи генерализации.:nerv:
бравос мн се сложувам со твојот пост.ме бендисува тоа што не досволуваш другите да те отргнат од чистиот морал.бравос секоја ти чест.;)
--- надополнето: Oct 30, 2011 4:32 PM ---
абе хомо сите мрзат

ама лезбејки како што се гледа и машки и женски сакаат

така да ова тема за женски не за хомо :wink:

колку и да негираш тоа е посилно од тебе
било сеа било за 2 години ипак ке го направиш тоа :vozbud::vozbud:
Да бе ти си господ па ја имаш таја мок да кажиш дека за 2 години ке пробале.шо со сила туркате нешто ако за тебе е толку силно и тврдиш дека така е.извини за други нее така.

Отсекогаш сум фантазирала за секс со девојка, сум имала некои мали искуства, како бакнежи на пример.
Не гледам ништо лошо во тоа, баш би сакала да пробам.

Отсекогаш сум фантазирала за секс со девојка, сум имала некои мали искуства, како бакнежи на пример.
Sto ke ti e zensko :pos: imas zlatni decki a ako tolku sakas so zensko bi te sovetuval podobro trojka sepak si treba masko :pos:

Абе што може тоа нежно, тегаво, меко а понекогаш тврдо оптегнато куленце да го замени? Дај не си прајте бајрам на мозокот со темиве... ШТО И ДА ВИ КАЖАТ, ЛАЖАТ!

Абе што може тоа нежно, тегаво, меко а понекогаш тврдо оптегнато куленце да го замени? Дај не си прајте бајрам на мозокот со темиве... ШТО И ДА ВИ КАЖАТ, ЛАЖАТ!
koj za sto laze?

Јас иако живеам на место каде што слободно егзистираат жени од таков тип, ги избегнувам и игнорирам на секој можен начин. Ко да не постојат.

колку што жена сака да проба со друга жена толку и маж сака да проба со друг маж.
ве еб*ала вас тоа перцепцијата и толкувањето.
исти сме.

јас никогаш... и не верувам дека други стрејт жени имаат желба за секс со жена[DOUBLEPOST=1465314842][/DOUBLEPOST]
е еве си
онаму на другата тема еден секси пар те бараше...
оуф јас пак читам двојка....
некој сака со девојка некој со двојка, а јас изгледа сакам да ги гледам на филм...

Последно уредено:
колку што жена сака да проба со друга жена толку и маж сака да проба со друг маж.
ве еб*ала вас тоа перцепцијата и толкувањето.
исти сме.
Кoлку мaжи си видел зa рaкa фaтени a кoлку жени?
Кoлку мaжи се љубaт у oбрaз a кoлку жени?

0-сите

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Сакаме ама некои не признаваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom