Дали виртуелниот свет е подобар од реалниот?

• Креатор на темата Креатор на темата haCk0r
  • Време на започнување Време на започнување
pos.gif
pos.gif
pos.gif

Вииш вуртуелниот погреб со помалку трошоци, нема многу да ти плачат и да те превртуваат во гроб (освен ако ја нема таа опција)

--- надополнето ---

Иди кажи и го ова на Искра, во секој втор пост ме вреѓа, мисли ќе ме повреди :)

Море, и во реалноста си Вери Нојс Грл :pipi:

А во живо да те вреѓаше? Немој да ми каеш дека на крај ти ќе ја повредиш неа :pos:

Да пробам да го пцујам Џиш виртуелно,да видиме дали боли :pos:

Да пробам да го пцујам Џиш виртуелно,да видиме дали боли :pos:
пробај... во меѓувреме ојдов да барам чалма за да се врзам.

п.с. ако има виртуелна, со виртуелна можи?

А во живо да те вреѓаше? Немој да ми каеш дека на крај ти ќе ја повредиш неа :pos:
Не сум толку лош бе и у риалити, се трудам да не повредувам девојчиња, сеа ако некој се осети навреден/повреден можда го боли само вистината :)

Можи,фрли една и за мене :)))

Ми вика другар ти многу фин е во живо, на фејсбук само се караме :icon_lol:, а тој слуша тука :icon_lol:. Излезе дека не е сериски убиец само што оди низ трева, ние фино културно по пат а таа низ трева. Ама не знае дека на трева не газиме ама на врат газиме, се зезам :icon_lol:.

Според мене виртуелниот свет е најизопачениот момент во човештвото, зазема толку големи размери затоа што се што не можеме да го направиме во реалниот свет, и се по што копнееме можеме да го оствариме во висртуелниот, е сега ова го изопачува цело општество ги нема повеќе вистинските вредности, за некои работи не се трудиш и забораваш да се трудиш бидејќи веќе си ги остварил меѓутоа виртуелно. Во виртуелниот свет можеш да бидеш слаб, висок, секси, комуникативен, меѓутоа никогаш нема да си оној вистинскиот. Заклучок потрудетесе максимално да одбегнувате се што е виртуелно, лесно е да се биде добар, комуникативен и шармантен на форумот или на некој друг сличен медиум, но реалноста е многу посурова.

Виртуелниот свет во иднина ке имаме и вештачкса интелегенција па се ке ни биде виртуелно :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Za beganje i opustanje e najdobro resenie. Beganje od raboti koi te voznemiruvaat, i da zaboravis na niv edno vreme. Najdobro e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom