Дали тинејџерите знаат што е секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
ne be pa ti ajde izjasni se da vidime sho misli zenskata strana

епа ај ја како прв преставник на женската страна...башка малолетник...шо да ви распраам бе..комедии..жива цепана

неможам да зборам за другите...ама јас...јас... јас врска немам :(
нема искуство...нема што да се збори :)

Знаеме бе знаеме што е секс! Инаку за тинејџери се сметаат тие од 13 до 19 години мислам.

абе имаат искусено тинејџериве денешни многу работи-ама немаат благе везе........да ги ебеш ке кажат,да ги тепаш ке плачат!!!
и не знам шо потреба има толку да брзаат...нема во животов ништо да им избега....
и од такт ме ваѓаат копиљки со по одвај 14 години,шо тресат тешки филозофии на форумов ( љубов и секс )...а појма немаат....така слушнале.... или 16 годишни фраери шо ми се бесат на мсн и ме прашуваат колку сајберки сум имала.....:ija:
ај сите нека пораснат...а до тогаш нека гледаат весела математика...:tapp:

ЦРВЕНОКОСА напиша:
абе имаат искусено тинејџериве денешни многу работи-ама немаат благе везе........да ги ебеш ке кажат,да ги тепаш ке плачат!!!
и не знам шо потреба има толку да брзаат...нема во животов ништо да им избега....
и од такт ме ваѓаат копиљки со по одвај 14 години,шо тресат тешки филозофии на форумов ( љубов и секс )...а појма немаат....така слушнале.... или 16 годишни фраери шо ми се бесат на мсн и ме прашуваат колку сајберки сум имала.....:ija:
ај сите нека пораснат...а до тогаш нека гледаат весела математика...:tapp:
u pravo si ne moze onie sto imaat 14 god da znaat so e seks :)

Абе на денешнава младина им се пружени многу „црни телевизии” така да има од кај да научат шо е секс. Не се као у наше време коа имаше само TV1000 и кога како имаше, па некад да се организираме друштво касети порки да носиме кај другар да глеаме на видео па да пазиме кога ќе си дојдат неговите од работа итн. :pos:
А башка и интернет им е достапен на сите така да има и „црни веб сајтови” и таму можат да научат. :pos:

абе сега се поглем е бројот на тинејџерите кои имаат секс и нормално дека ке знаат шо е тоа

Море во денешни времиња, малите деца попрво научуваат што значи зборот „к*р“, отколку „топка“, на пример. :pos:

Има од кај да учат...

PSYtisfaction напиша:
Море во денешни времиња, малите деца попрво научуваат што значи зборот „к*р“, отколку „топка“, на пример. :pos:

Има од кај да учат...

јунаци од мали години :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

heheh jas sum tinejdzer so sakate da vi go definram seksot ?? haha :) za bezbeden sex kondom (durex) i bezbeden si :)

Dzish напиша:
Па мое мислење е дека незнаат... Ама има време млади се... Ке научите. Полека полека. А ако не прашајте по дома. Сигурно ке ви објаснат :)
Не знаат а се ебаваат како млади мајмуни.:pos: А друга работа е тоа дали знаат во што точно се впуштаат.

071-332-846 Го знаете бројот јавете се за подетални информации!!:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom