Дали сте тврдоглави?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Дали и колку сте тврдоглави? Давате место за компромиси или секогаш терате инат па макар и да грешите? ...

ептен, Стенмарк мислам дека малце искуси од мојата тврдоглавост :D инат често ме фаќа

Кога гледам дека на некој прост неможам да му докажам дека греши - попуштам.
Иначе кај што ќе оценам дека има разбирање продолжувам со дебатирирање.

Стално правам компромиси. Само, за да биде интересно, едно 30% од времето се инаетам и се `рчкам, иако од почеток сум решен да попуштам. Инаку ќе помислат дека ептен сум лесен! :)

Воопшто не сум тврдоглав и неможе никој да го докаже спротивното!!! :bal:

Понекогаш сум многу тврдоглав...... :zid:

Нон-стоп
Па дури и кога грешам, не признавам, стално цврсто стојам на моето мислење 8)

virtuala напиша:
Па дури и кога грешам, не признавам, стално цврсто стојам на моето мислење 8)
И ја.......со брат ми се каравме пред една недела и не му признав дека грешам........

останатите се тврдоглави, јас сум во право.

Дивај, немало потреба од темава.
90% од луѓево што идат на форум, сигурно се тврдоглави. Зошто?

40% сакаат само да ги афирмираат своите ставови, се држат до нив, и во никој случај не попуштаат пред другите (тврдоглави);
50% идат на форумов да ги афирмираат своите ставови (тврдоглавост) + да се забавуваат попат;
10% дудлаат кај спротивниот пол и ништо друго не ги интересира.

Да, јас сум тврдоглавиот Амди Бајрам тогаш. :zid:

"A Wise Guy is always right, even if he is wrong he is right!"

Al Pacino - Donnie Brasco :pos:

Не сум тврдоглав, разменувам мислења со сите, а не секогаш да биде по мое.

не е секогаш по мое, ептен ретко е по мое, зашто несакам тврдоглавоста да ја применувам кога разговарам со другари, зашто многу лесно можам да се скарам со нив, затоа избегнувам тврдоглавост за работи кај што нема потреба да изигравам тврдоглав

тврдоглавост кога сум во право и кога некој сака да ми продаде теза која си нема веза тогаш да а инаку ако знам дека не сум во право ќе бидам тврдоглав но секако дека ќе попуштам на крај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom