- Член од
- 8 октомври 2009
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 153
Професорите скоро поглем процент се вообразени а исто и оние од студентски , а за студентите разгалените мамини и татини галеничиња што мислат дека се супериорни и над другите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај супериорни, па и над другите. Не мислиш дека правиш неоправдана генерализација? Еве, веднаш ќе дадам пример.Професорите скоро поглем процент се вообразени а исто и оние од студентски , а за студентите разгалените мамини и татини галеничиња што мислат дека се супериорни и над другите![]()
Дали јас се чувствувам супериорно во однос на цитираниот член затоа што мајка ми и татко ми ме разгалиле или затоа што на прв поглед пронајдов 2 правописни и 3 граматички грешки во една мисла (или пак, обид за мисла) од два реда?toj so peto nema da bide tolku voobrazen zosto sigurno ima nekoi po skolovani sto ke go vregaat za obrazovanieto i nema da moze da se ponasa tolku
Мислам дека претеруваш со тврдењето дека образованието заглупува. Например, ако некој студира Правен факултет и таму ја научи содржината на Законите на дванаесете таблици, негледам зошто би заглупел и зошто „ ништо не е како што се учело дака треба да биде “Образованието заглупува.
Кога ќе се заврши образованието не е важно средно факултет магистратура докторирање, тогаш се увидува дека ништо не е како што се учело дека треба да биде.
Кај супериорни, па и над другите. Не мислиш дека правиш неоправдана генерализација? Еве, веднаш ќе дадам пример.
Дали јас се чувствувам супериорно во однос на цитираниот член затоа што мајка ми и татко ми ме разгалиле или затоа што на прв поглед пронајдов 2 правописни и 3 граматички грешки во една мисла (или пак, обид за мисла) од два реда?
Не е убаво да заобиколуваш било чие мислење. Посебно што Леандра има убави постови. Зошто ти е тоа потребно?Кога и да видам мислење од Леандра го скокам. Нормален ли сум?