Дали на Љубчо му е "Доста" од Доста?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Shto mislite,dali Dosta Dimova(vska) mu go kroi cunkot na LuBco?Mozebi toa e samo nacin da se marginalizira Dosta od politickata scena?

A dali mene me zasega ova? Dali nas ne zasega kako narod (sega)? Dali treba da ne zasega?

Edno znam a toa e deka zasega nema zdrava opozicija vo RM za da ja kutnat kriminalnata vlast na SDSM i DUI.

E ako de,pa malku da ja "rasteretime" javnosta od "teshki" politicki razmisluvanja.Mislam deka ovde pokraj politika "komentirame" i vesti.:)

Da ama denovive mediumite pak ja "aktueliziraat".

Гледам, исто како што одамна се обидуваат да го актуелизираат и повторно постават како фактор во политиката, како експерт, Фрчко!

Се е тоа перфиден обид за дилутација на опозицијата, која и онака е дилутирана одамна, како што е, се разбира и позицијата, но таа е во ликвидно, потешка состојба поради власта.

Pa sto trosi togas posledni pari na nikakvi mitinzi pred vlada, ako ne drugo ima tolku mnogu specnazi bez rabota , a i eftini sa .....he,he!!!

Sepak na profesorkata po marksizam denovite i se odbrojani vo politicka smisla.Veruvam ova i se "poslednite trzaji" na "Berta" za da znaci neshto pred izborite shto sleduvaat.Od druga strana rejtingot na "nekogash" slavniot LuBco malku e "raznishan" pa saka da go svrti vnimanieto na javnosta so "atraktivni" izjavi za negova likvidacija koja vo ovie momenti najmalku od sekogash "nadvisnuva nad horizontot".

На Љупчо одамна му е доста од Доста и затоа не се повеќе заедно :wink:

Mozebi Dosta gi ima "atributite" na pajakot "crna vdovica" koja otkako ke go iskoristi mazjakot taa go ubiva."Morbidno" neli?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom