Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.856
Ќе си земете еден форумџија, кој најмногу или доволно ви оставил впечаток и ќе се потрудите да го копирате без препишување. На кој начин?
Ќе поставам веќе дискутирани теми по разни подфоруми како почетни примери (ќе се потрудам тие да бидат оние најзајадливите), па вие одбирате една или повеќе и постирате (одговарате) на неа така како што тоа го прави форумџијата кој сте го одбрале. Значи целта е да видиме кој и колку може да долови друг јузер од форумов.
Почетните предлози од мене нека бидат следниве теми:
- Што мислите за хомосексуалците?
- Абортус - за или против?
- Драга Кајгана ...
- Дали би згрижиле куче од улица?
- Што мислите за владеачката партија?
- Секс за една вечер?
- Најсакан и најомразен фудбалски клуб?
- Психоанализи на форумџии ...
Да кажам со пример, доколку не ме разбирате ...
Сакам да го копирам Викторгг, па одбирам тема од наведените или некоја друга која сакам, па одговарам како него. Ја одбирам еве таа за абортус, па оди вака ...
Темава ја поставувам во Општи затоа што не сакам да премине на сеир, а и ќе има постови од сите области. Значи ќе се потрудите да не исмејувате некого, за да не ве банирам. Озбилно фатете се за работа доколку можете.:podsmev:
И да, не ја претварајте темава во мирц ... доколку некој вас ве копира, негирајте или потврдете му со пп или репутација ... нека биде интересна за читање и само со тоа што конкретно се бара.
Фала на разбирањето, а сега повелеле, па се надевам ќе има доста креативци ...
Ќе поставам веќе дискутирани теми по разни подфоруми како почетни примери (ќе се потрудам тие да бидат оние најзајадливите), па вие одбирате една или повеќе и постирате (одговарате) на неа така како што тоа го прави форумџијата кој сте го одбрале. Значи целта е да видиме кој и колку може да долови друг јузер од форумов.
Почетните предлози од мене нека бидат следниве теми:
- Што мислите за хомосексуалците?
- Абортус - за или против?
- Драга Кајгана ...
- Дали би згрижиле куче од улица?
- Што мислите за владеачката партија?
- Секс за една вечер?
- Најсакан и најомразен фудбалски клуб?
- Психоанализи на форумџии ...
Да кажам со пример, доколку не ме разбирате ...
Сакам да го копирам Викторгг, па одбирам тема од наведените или некоја друга која сакам, па одговарам како него. Ја одбирам еве таа за абортус, па оди вака ...
Виктор: Абортусот го оправдувам како што го оправдувам тоа Струга да биде попосетен туристички град од Охрид и не верувам во тоа дека треба да си спремен да имаш дете, само затоа што си спремен да имаш секс.
Темава ја поставувам во Општи затоа што не сакам да премине на сеир, а и ќе има постови од сите области. Значи ќе се потрудите да не исмејувате некого, за да не ве банирам. Озбилно фатете се за работа доколку можете.:podsmev:
И да, не ја претварајте темава во мирц ... доколку некој вас ве копира, негирајте или потврдете му со пп или репутација ... нека биде интересна за читање и само со тоа што конкретно се бара.
Фала на разбирањето, а сега повелеле, па се надевам ќе има доста креативци ...