Дали и колку се познаваме?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Ќе си земете еден форумџија, кој најмногу или доволно ви оставил впечаток и ќе се потрудите да го копирате без препишување. На кој начин?
Ќе поставам веќе дискутирани теми по разни подфоруми како почетни примери (ќе се потрудам тие да бидат оние најзајадливите), па вие одбирате една или повеќе и постирате (одговарате) на неа така како што тоа го прави форумџијата кој сте го одбрале. Значи целта е да видиме кој и колку може да долови друг јузер од форумов.

Почетните предлози од мене нека бидат следниве теми:
- Што мислите за хомосексуалците?
- Абортус - за или против?
- Драга Кајгана ...
- Дали би згрижиле куче од улица?
- Што мислите за владеачката партија?
- Секс за една вечер?
- Најсакан и најомразен фудбалски клуб?
- Психоанализи на форумџии ...

Да кажам со пример, доколку не ме разбирате ...
Сакам да го копирам Викторгг, па одбирам тема од наведените или некоја друга која сакам, па одговарам како него. Ја одбирам еве таа за абортус, па оди вака ...
Виктор: Абортусот го оправдувам како што го оправдувам тоа Струга да биде попосетен туристички град од Охрид и не верувам во тоа дека треба да си спремен да имаш дете, само затоа што си спремен да имаш секс.

Темава ја поставувам во Општи затоа што не сакам да премине на сеир, а и ќе има постови од сите области. Значи ќе се потрудите да не исмејувате некого, за да не ве банирам. Озбилно фатете се за работа доколку можете.:podsmev:
И да, не ја претварајте темава во мирц ... доколку некој вас ве копира, негирајте или потврдете му со пп или репутација ... нека биде интересна за читање и само со тоа што конкретно се бара.
Фала на разбирањето, а сега повелеле, па се надевам ќе има доста креативци ...:pipi:

Еве јас, јас, јас!

Дивајн на темата „Што мислите за хомосексуалците?“
Ам шо има да се мисли, тие се луѓе ко и сите други. Е ај да ги убиеме, ако не па. То не ги прави различни, јас какви луѓе познавам хомосексуалци, паметни, умни, најпренајубави...
Хомофоб напиша:
Смрт за педери
Ам да ти се роди тебе дете хомосексуалец, ќе те видам што ќе правиш. Ќе ги бркале, ќе ги колеле... Што тежина носи на плеќи земјава...
Трн во Око на истата тема.
Абе гејови се океј, се додека не се грци, маму им ебем. А тие грците све педеришта. Ја против гејови немам против, ама Грк да видам негде на улица...
Македонија на Македонците!
Никола, пак на истата тема...
Не постои такво нешто како хомосексуалност. Ја не верувам дека има некој маж што не се пали на пичка. Абе на кого тие прикаски. Тоа ти е уствари завера. Гејовите се уствари луѓе што работат на страната на стрејт мажите. Добри дечки се у суштина, пошто толкава жртва поднесуваат само да можеме ние правите мажишта нешто да ебнеме. Абе, што повеќе гејови, толку повеќе пичиња за нас.

А кога подобро ќе размислам, паметно е да си геј. Кој да се замара со тоа створење од жена бре... Моли ја, титнтрај ја, давај и да ти се качи на нос само за да ти рашири нозе. На крај краева, полесно ми е со ракава, неа бар си ја знаеш...

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom