Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Баш ме интересира дали би се паркирале пред дсискотека со "пегла" или "Фиќо", или воопшто дали би возеле таква "класика" :)

пеглица е по елитно од фиќо :)))))
ама фиќо е по легенда :)))))

фиќо би одбрал

Ок ама дали би се возелe онака низ град без ич к*р да те боли:)

peglica, ili fiat 126p mi bese ovno prevozno sredstvo od 1990 pa sve do pred nekoja godina. i da kazam deka sekade i sekogas sum odel so nea bez sram i perde. mozam da kazam deka duri i fraerski bese koga ke kacis nekoja dobra fufa vo nea. a za ostanati slucki vo peglicata ne bi komentiral, premnogu e malo mestoto za pravenje i objasnuvanje. :) :) :)

deXterche напиша:
Ок ама дали би се возелe онака низ град без ич к*р да те боли:)

sekako deka da..use ke stavam takov saraund so jaki vuferi
soncev krov i spojleri.
Bandazi da ne praam muabet...hehe
ke go vozam segde ne samo n iz grad:je:

Леле сега тука да имам една пегличка или фичо,ма нај гангстерка ке бидам...

UnMistakable напиша:
peglica, ili fiat 126p mi bese ovno prevozno sredstvo od 1990 pa sve do pred nekoja godina. i da kazam deka sekade i sekogas sum odel so nea bez sram i perde. mozam da kazam deka duri i fraerski bese koga ke kacis nekoja dobra fufa vo nea. a za ostanati slucki vo peglicata ne bi komentiral, premnogu e malo mestoto za pravenje i objasnuvanje. :) :) :)

Па што не си ја возиш уште? Или пред зграда превозена ти стои и не е функционална повеќе?:icon_lol:

Иначе незнам од тие две што би возела (не сум пробала ниедна) али возам рено 4 деновиве и екстра е ... а за срам, зошто срам? Кај све не не носи ... како да се жалам или срамам? :star:

п.с. Малите коли може се тесни, ама секако дека и во нив може да се прави нешто ... секако без многу акробации:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Да би возел но сам да си го преуредам фикото малце да го декорирам несо да му пресечам малце да му додадам ке треба

BabyGirl^^^ напиша:
sekako deka da..use ke stavam takov saraund so jaki vuferi
soncev krov i spojleri.
Bandazi da ne praam muabet...hehe
ke go vozam segde ne samo n iz grad:je:

Haha opremata ke ti e poskapa od Peglata:)

bi go vozel i kanta da e, i onaka se vozam sega u kanta

и јас би возел и тоа со поголема чест него тој што вози Мерцедес од приватизационите девизи на тате.

Без проблем би возел и 126 P(пегличка) и фиќо.Превозно средство е и фиќото и пегличката и нема потреба од срам и би го паркирал било дека.Сум возел Фиат 1300 стар како библија без никакви комплекси,па зашо да не и овие коли?
Фиќото има и историска вредност во моторизацијата на овие простори.Возиш и дел од историјата.

ZS da ne . Bi vozel hehe ama da gi udiram kolite sto se zamisluvaat mnogu po gradot.Posebno tie sto se ubacuvaat na semofori..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom