Дали би го посетиле Лас Вегас?

• Креатор на темата Креатор на темата Zarniwoop
  • Време на започнување Време на започнување

дали би се коцкале во лас вегас?

• Вкупно гласачи
    101
Јас вчера се вратив од вегас и како си поминав? ЕЕЕ тоа не ви кажувам ,што се случува у вегас останува таму хахахаха

Го посетив минатото лето. Не сакав да си отидам. Прекрасно. Град кој највеќе ми одговара.

И секако... САКАМ ПАК! :)

Зар има некој таков што не би сакал да го посети Лас Вегас? :tv:

Заради тој турнирот WSOP би го посетил уште денес ..ама се знае какви се стандардите наши

Се надевам дека наредново лето ќе го посетам. Штета што немам (и нема да имам 21 год) ...Па дури и во некои хотели не можеш да се сместиш ако си помалку од 21 :(
А не би се коцкала..скржава сум, а знам дека само ќе изгубам:pos2:

Imam drugari sto bile i mi kazaa deka nokjen zivot vo Vegas ima samo cetrvrtok petok i sabota drugite denovi bile prazni, a ako nemas 21 ne odi :D

Какво прашање...секако дека би го посетил,само да ми се укаже прилика и летам:)

Баба ми беше пред едно десетина години, заедно со сестра и и тетките нивни, добија иљадарче на апаратчињата у самиот хотел кај што беа сместени.
...ги потрошиле истата вечер

иам дома пун курац, привезоци, маици, пепељари кои во истовреме се рулет и слични с..ња.

Не да го посетам, желба ми е ако имам можност да живеам и работам таму.
Убав град, каде што буквално секакви фацки ќе стигнеш да запознаеш :)

Кој планира да оди во Америка обавезно да го посети Вегас. Хотелите се ефтини од причина да те привлечат да отидеш и таму да се расфрлаш по апаратите. Соба за 4 лица е негде околу 100-150 долари. Во секој хотел првите 2-3 спрата се само со апарати, за да отидеш во собата мора да поминеш низ нив. Има ефтина храна по бафетите (ресторани каде што се плаќа влез, а не сметка колку си изел). Влезот е околу 15-20 долари, а внатре има јадење од се што постои на планетава, можеш онака македонски да се најадеш за цела недела, а инаку за истата храна во обичен ресторан би платил 200 и повеќе долари. Авионски превоз има од цела САД со нискобуџетни компании за 50-100 долари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom