Дали Ал-Каеда навистина има бомба?

• Креатор на темата Креатор на темата riki123456
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
dali navistina teroristickata organizacija al kaeda navistina ima bomba? edni od mediumite velat deka ima nuklearna a drugi atmoska. i dali ima praicina od panika ako e nuklearna bomba neli postavija zastiten stit koj ce ne stiti?

Абе што се плашиш нас и да не барат ќе не можат да не погодат не се секирај..... туку јас чисто сумљам дека е убиен овој,Обама мати нешто со тие мафијашите.

Нуклеарна и атомска бомба се еден ист вид на бомба само се поимува со различен поим или збор.

ne se isto atomska i nuklearna nuklearnata bmba e raketa!!! a mene me interesira dali toa za bombata e navistina ili se samo spekulacii na mediumite?

ne se isto atomska i nuklearna nuklearnata bmba e raketa!!! a mene me interesira dali toa za bombata e navistina ili se samo spekulacii na mediumite?

Зар навистина очекуваш некој од форумов да има веродостојни информации за тоа дали алкаеда има нуклеарно оружје?

ne se isto atomska i nuklearna nuklearnata bmba e raketa!!!

Озбилен си???

Во секој случај,ќе видиме ако имаат...дај Боже да не е така,како милион пати досега шо имаа и милион пати го убиваа Бин Ладен :vozbud:

Ова е реторско прашање , никој неможе да знае ... а и да имаат ке ја пуштат во некоја католичка земја зошто сакаат да се осветат на крстоносците ...што значи дека Италија , Франција или Шпанија би биле на мета според мене :D

Незнам како те засега тоа тебе...
Освен ако си во Америка.

ne sum vo amerika a mene ne mi e gajle toa dali ce a frlat vo francija italija ili nekoja druga zemja nego kako uspeale da proizvedat nuklearno oruzje a naj golemite svetski sili ne uspeale da gi sprecat ako e toa tocno deka al kaeda uspeala da porizvedi nuklearno oruzje togas zosto ameraka ne im dozvoli a na poslabite zamji da prozivedat nuklearno oruzje.

Кратко и јасно.
Сите имаат бомба.

Има, и тоа ептен голема бомба.

dali navistina teroristickata organizacija al kaeda navistina ima bomba? edni od mediumite velat deka ima nuklearna a drugi atmoska. i dali ima praicina od panika ako e nuklearna bomba neli postavija zastiten stit koj ce ne stiti?
нема al kaeda нема бомба брат :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom