Да го спасиме зајакот од Вучиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување

Pro Femmina

Профеминче
Член од
7 мај 2014
Мислења
116
Поени од реакции
133
Пуштете го видеото на 29:24 минута
Револтирани од начинот на кој е злоупотребувано животното и истиот се коси со законските регулативи за злоупотреба на животни во државата . Затоа е покрената петиција сите заедно да ја потпишеме и да го спасиме зајакот од Вучиќ. http://www.thepetitionsite.com/347/928/370/da-go-spasime-zajakot-od-vucic/

А чекај, ова про фемина нели е за борба за жените, што сега зајаци ми меша?! Туку ајде, нема врска, јас навивам за зајко, да го спасиме!!!

А женски е зајакот?
А чекај, ова про фемина нели е за борба за жените, што сега зајаци ми меша?! Туку ајде, нема врска, јас навивам за зајко, да го спасиме!!!
Јас сум општо борец за права. Се борам за правата на жените, животните, етничките малцинства, расните малцинства, религиозните помали заедници и општо за обесправените и угнетените на овој свет.

Шала на страна, ама ова стварно е малтретирање на зајакот. Зајакот не е предмет. Можеле да си најдат нешто друго за играва, а можеле и ништо.........., он и вака и така самиот си игра, самиот си погодува, а гледачите што се јавуваат не прават ништо, освен тоа што се мислат дали да земат тркало бурек или кило брашно.

:)

1126.gif

Јас сум општо борец за права. Се борам за правата на жените, животните, етничките малцинства, расните малцинства, религиозните помали заедници и општо за обесправените и угнетените на овој свет.
Како не! Басми за мали деца.
Оти не се бориш за правото на мажите да имаат право да ја штелнат сопругата кога ќе заслужи.

Темава сериозно може да конкурира за најдобар наслов на тема за 2014. На цел глас се смеам. Да го спасиме зајакот од Вучиќ бе! Закон сте мајке ми :pos:

Maјка Тереза тебе не ти е ни до колена.

A баш пред некој ден фатив и си викам кај се борциве за човекови права да го спасуваат зајаков и ете тема :pos::pos:

Де бе аман и јас имам зајак и онака си играме кога ќе сум слободна ај ако не и мене земете ми го. Аууу страшно, па боље низ кутии да се пика него на скара да го стават.

Де бе аман и јас имам зајак и онака си играме кога ќе сум слободна ај ако не и мене земете ми го. Аууу страшно, па боље низ кутии да се пика него на скара да го стават.
Алооо не кажувај што правиш, има измени на законот за благосостојба на животните! Ќе ти закуца инспектор на врата. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom