CyberMotion 3D-Designer

• Креатор на темата Креатор на темата SkyDriver
  • Време на започнување Време на започнување

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Веб-сајт
damjan.resume.mk
Копајки по нетов налетав на ова програмче, го симнав, го инсталирав, али појма неам како се ракува. Ме интересира дали некој до сега го има пробано, дали може да се направи нешто корисно со ова... или нешто подетално околу ова програмче.

Download CyberMotion 3D-Designer

Gallery CyberMotion 3D-Designer

Info CyberMotion 3D-Designer

Еве и неколку слики направени со ова програмче...

kitchdgua2.jpg

cadesc_g.jpg

Немам искуство со ова програмче,мислам дека е направено за мали проекти,најдобро да учиш од книга,ама поради тоа што за ова програмче нема,земи си блендер,и книга за него,па свати како работи блендер,а потоа ке знаеш како работи и ова бидејки сите тие на сличен начин работат :smir:

Па незнам, интересно ми се виде па реков чек да видам некој да не е запознаен со ова...

Како и да е ... еве како испадна моето дело направено со тоа програмче...

dame0011be3.jpg

Скај =) дај некој тип/адвајс као шо уопште да почнам со ова -.- ми се глеа интересно програмчево али незнам шо кај е =)
Прати по ПП ако не ти е тешко.

Нели гледаш дека и он не знае,па како ке ти помогне ако не знае :)

Нели гледаш дека и он не знае,па како ке ти помогне ако не знае :)

Брат =П знае да моделира бар нешто =) ја овде неможам да се снајдам.:smir:

Едит-Се снајдов =) Чеј да напраам нешо само.

Брат =П знае да моделира бар нешто =) ја овде неможам да се снајдам.:smir:

Едит-Се снајдов =) Чеј да напраам нешо само.

Уфф... сеа за сеа можам да ти кажам само експериментирај, копај низ опциите... ни јас баш не го знам како што треба. :S :)

Ова е некое си 3Д Макс бејзд програмче....не би рекол ни дека е добро ни дека е лошо затоа што го немам пробано. Ама чим сакате 3Д земете си МАКС симнете си една книга Макс фор дамис и почнете да учите:) Со вакви споредни софтвери нема некој напредок:)

Се извинувам што ја киднапирам темава .... Глупо ми беше да отворам нова ... ако може некој да пејстне туторијалчиња за Маја и Сајбермотион.

Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom