Cosmofon интернет

• Креатор на темата Креатор на темата ts01
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 август 2008
Мислења
6.126
Поени од реакции
4.628
Локација
prilep
ZA MAKSUMUM 1 mesec COSMOFON ke ponudi BRZ bezicen internet
ke ima i duo paketi ; ALO ALO + NET ...pa cekame brzini i ceni ..od oficijalni izvori doznav deka ovaj mesec se testira internetot!

Ме заболе грчиштава ако пуштат нет, уште за нет ми фали да ме нервираат

се е добро само да не врзуваат со 3 години договор како со алло пакетите.

немојте да ставате од грчиштата, поарно на унгарците ке им дадам пари, на грчиштата никако

немојте да ставате од грчиштата, поарно на унгарците ке им дадам пари, на грчиштата никако
E so muabetov epten ...mislam deka ADMINITE treba da reagiraaaat temava e za INTERNET A NE ZA GRCIJA !~btw.....ZA 2 meseci ILI TELENOR ili TURKCELL ge go kupi i rebrendirajne ke ima i EXTRA POVOLNOSTI............
Drezete se do temava .....Se ostanato nee za tuka !

E so muabetov epten ...mislam deka ADMINITE treba da reagiraaaat temava e za INTERNET A NE ZA GRCIJA !~btw.....ZA 2 meseci ILI TELENOR ili TURKCELL ge go kupi i rebrendirajne ke ima i EXTRA POVOLNOSTI............
Drezete se do temava .....Se ostanato nee za tuka !
е јас не мислам така

нели дојче телеком ги купи што значи не се више грчиштана :tv:

Дојче Телеком го купи ОТЕ но бидејќи кај нас Дојче Телеком го држи Мобимак (преку Т-Мобиле) не смее да го превземе Космофон бидејќи би направиле нов монопол со 95% учество на пазарот. Поради тоа Космофон ќе биде продаден на 3та фирма.
:helou:

малце чудно ми е ова, оте е сега на дојче телеком а космофон е керка фирма на оте уствари на дојче телеком. Сепак се мислам додека ете не се продаде дојче телеком држи конци, но ќе видиме до кога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom