Connect @ Club Hard Rock - 12.04.2009

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Веб-сајт
forum.opsesija.mk
Connect во Хард Рок!

C6B0A84770D3BF49B917DBCA40E89404.jpg

Промоторската агенција Sure Shotz Entertainment, по повод 4-иот роденден, оваа недела (12-ти април), кани на забава во клубот Хард Рок, каде гостува хрватската хип-хоп атракција Connect! Журката стартува точно на полноќ!

Момчињата од Загреб за присутните во Хард Рок подготвија 90-минутното live show, а тоа воедно ќе биде и промоција на нивниот најнов албум У другом стању, објавен лани во декември.

Connect постојат од 2001-та година, а нивната песна Јебена беше еден од најголемите балкански хитови изминативе години. Од најновото цеде посебно се издвоија песните: Да вас чујем и Улице су бијеле, кои несомнено ќе ја освојат и скопската публика.

За време на нивниот настап, задолжен да ги пушта нивните битови ќе биде Dj Shorty P aka Pancho.

Промоторската куќа Shure Shotz Entertainment, која е единствена во државата со префиксот хип-хоп, во изминативе четири години организираше настапи на над 40 хип-хоп музичари и диџеи, како и 15 концерти во живо, што е секако за респект.

Влезните билети за Connect се по промотивна цена од 250 денари, а веќе од денес можат да се најдат во кафулињата: Автобус, ФМ кафе, Венеција, Кала, Бастион и Кино Карпош. На врата билетите ќе се продаваат поскапо за 50 денари.

Пред концертот на Connect, атмосферата ќе ја подгрева DJ Давор, со помош на екипата Фет Кру, позната по еден куп добри R&B забави по скопските ноќни клубови...

ИЗВОР!

- Лелееејјј да не бев прва смена во понеделник во школо сигурно ќе идев, ама вака тешко. Иначе момциве се закон. Според мене ова е најдобриот хип-хоп бенд на Балканот заедно со Елементал. :)

ма и јас сум прва смена али ова не се пропушта..Кој ќе чека да дојдат пак :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom