Combat Arms ( Europe )

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Локација
Скопје
Оваа игра моментално ја играм, слична е ко Кантер само што не бара толку добар рефлекс за играње, потребна е добра комуникација со останатите играчи и добра организација за нападите и одбраните.

image.php

Со одредена бројка на искуство добивате нов воен чин, кој постојано се зголемува со вашето играње и активност.
Играта е бесплатна, има различни оружја во зависност од тоа кој чин го имате и колку Гејм Поинтс имате ( GP ).

Ниеден дел од опремата што ќе ја купиме сем таа што е перманент има одреден период на трање најмалку 1 ден во зависност колку GP сте потрошиле.

За да биде поинтересна играта во моментов има пуштено сервер Fire Team каде што се тепате против ботови или зомби се со цел побрзо да напредувате со вашата кариера во играта ( дигање на поголеми чинови ).

Непостои најдобар играч во играта бидејќи највисокиот чин го поседува оној кој има највеќе Искуство, но кога ќе го стигнат го превзема појакиот чинот, значи бара активност играва.

Се формираат кланови нашиот клан е Philip II каде што учество земаат сите македонски играчи.

Се што е потребно е да ја имате играта инсталирана еве линк за спуштање и линк каде што ќе треба да направите профил и за крај мислам дека требаше и тука да се логирате или да направите пак нов профил ( не ми текнува пред неколку месеци правев профил ).

CombatArms_shot1.jpg

Доколку има заинтересирани нека ја превземат играта и нека почнат со игра, се што треба е да направите првата стаза да ја поминете обуката и слободно праќајте порака за да влезете во нашиот најголем македонски клан во играта Philip II

Пуштив да се симнува :):) Се надевам ќе вреди :):)

--- надополнето ---

Добра е играва,ми прај мерак :) само да ја разработам, да видам што како... да видам кој акаунт за што ми е :)

Не е AVA (Alliance of Valiant Arms) боље од оваа?

Утре ќе ја пуштам да се симнува играва, би требало да е интересна.

Ја играв пред едно 5-6 месеци.Не е лоша но имаше многу читери и баталив.

Интересна е играта, заразна е пред се од самиот факт што имаш полесна опција да дигнеш поголем чин со тепање на ботови или зомби, но тие ботовите се ептен тешки за да се пројдат и на Easy а не па на Хард или Експерт.

Но со добра организација е се лесно.

Сите што ќе ја почнат слободно нека ме бараат Bukefal или нека пратат директно апликација за во кланот Philip II

Едно време ја утепав од играње. Сеа више не ми се праи толку мерак.

Едно време ја играв и бев доста добар ама ми скурчи ова зборам за пред 1 година минимум

Мојот компјутер е стар 6 години па ти види :)

еве сеа во моментов ја снимам па да ти пиш може заедно да играме , да ми покажеш како се игра пошо не ве разбирам шо е тоа со ботови и зомби (мене со зомби ми се игра зато ја снимам)...

со тиња нет еве ја се симнуе.. се надевам утре ќе ви се придружам..>

значи се пуштам сеа влегувам да се тепам 6 на 6 мислам беше и еден со нож ме колеше многу... Како може да најдам сервер со зомби тоа шо велите?

значи се пуштам сеа влегувам да се тепам 6 на 6 мислам беше и еден со нож ме колеше многу... Како може да најдам сервер со зомби тоа шо велите?

Исто и јас... глава не дигнав од тие со ножевите... некој чит да не е???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom