"Click" во вашиот живот

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам,некако се не ми стасува времето а да го направам на што го сакам и секоаш ми е исполнето,а пак за скратување НЕМА ШАНСИ. Не би ги скратила ни моментите на болка и тага и нервоза.Би ги продолжила можеби моментите кога немам време,кога сум во фрка со настаните и кога ми треба одмор.

Сепак,филмот го немам гледано.Прочитав убави зборови за него низ темава,па едвај чекам да имам слободно време за да го гледам.

Мене баш ме заинтересира, па го гледав вчера. Сега уште повеќе застанувам на мојот став ... нејќам да имам таква можност, а и да имам не би ја искористила. Како што е прикажано во филмот, така би било и во реалност, доколку ете навистина имаме таков далечински управувач. Ете, на кликачот му беше дадена втора шанса да преживее се` повторно, затоа што го потроши залудно животот, за да сфати на крај дека највредните нешта ги испуштил ... покрај лошите, му поминаа и добрите моменти ... не за џабе е таков крајот.
И без оглед што е комедија, мене навистина ме замисли. Навистина е страшно колку работи ни поминуваат низ прсти, додека даваме предност на оние помалку важните ...

da preskoknuvam nesto nema sansi samo moze da ostanam sega kade sto sum ili da se vratam 5 godini nazad ..no najdobro da go ziveeme zivotot bidejki od nego se uci...se sto ide i sreka,radost,taga po nekoj,necija smrt .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom