Чисто информативно

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Веб-сајт
www.alldjmix.com
Poglednete go linkov .. staviv edno parce na Garderoba .. ne mi e celta da ja reklamiram stranicata ili slichno samo so nikoj mi nema dadeno odgovor tamu pa se nadevam na vas ... mozda znae nekoj :D :D

http://mojagarderoba.mk/forums/topics/30319/emporio-armani-leather-jacket

Na net nemozam da go najdam istiov model oti e od pred 3-4 godini valjda. Sekoja pomosh mi e dobredojdena ..
pozdravce

Која големина е ? Можеби јас ке го земам, само треба да ми дадеш код од продуктот да проверам да не е случајно фалц.
Ке може да ми дадеш код од продуктот ? Прати ми големина и код и можеби ке се договориме.
Видов дека е made in "italy" ама чисто сакам да проверам затоа што има премногу фалц роба.

Bartce znaci .. se ok e ti so si sakas haha .. ama nz koj cod go barash .. inace golemina e L .. ako si zainteresiran vistina, da ti go pratam po kargo so moznost da si otvoris da vidis sam .. ako ti e se OK plakash zemas .. ako ne rikverc nazad hahah nema so da se lazime vaka taka onaka :) videno zemeno . Samo kako so imam navedeno vo postot .. nz ni orentaciona cena da ti kazam .. posto mene ne mi e kupeno tuku mi e poklon od rodnina od Avstralija doneseno koga bea na proshetka vo italija .. od tamu e kupeno .. taka da .. ako si vejke poznavac bi trebalo ti da znaes .. ne mi e noseno ni ednas . kako e doneseno taka stoi pisi mi PP pa ke se dogovorime shto i kako i kazi mi cena kolku bi vredelo spored tebe ..
pozzCe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom