Chelsea vs. Manchester United / FA Community Shield 08.08.09 / 16h

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе излезе како победник?

• Црвените Ѓаволи

Гласови: 31 58,5%
  • Сините од Стемфорд

Гласови: 22 41,5%

• Вкупно гласачи
    53
Челзи - ремонт...во право беше сепак Давор, дека Манчестер им одржа лекција по модерен фудбал...тоа е :)

GLORY GLORY MAN UNITED!!! И поздрав до цела бугарска нација :icon_lol:

ако знаеш одговори.. ако не не се прај паметњаковиќ....

Ако те интересират а не знајш, гуглај. Ако знајш и демек се фалиме на темава, види кој испадвит паметњакович.
Исто ко сеа јас да прашам кој тим имат најголеми ебачи во Премиер Лига, а знајме дека Ешли Кол и Тери пола Англија ја имет поминато.

Ако те интересират а не знајш, гуглај. Ако знајш и демек се фалиме на темава, види кој испадвит паметњакович.
Исто ко сеа јас да прашам кој тим имат најголеми ебачи во Премиер Лига, а знајме дека Ешли Кол и Тери пола Англија ја имет поминато.

aко знаев сигурно немаше да прашам... и ти најповикан се најде од цел форум да одговориш ??? не сакам да гуглам, сакам да прашам.. кажи ако не смеам... извини крај краеваа ако се најде засегнат од муабетов..

Секогаш мора да има падобранци како овој над мене.Честитки за победата на навивачите на манчестер јунајтед,ама на оние вистинските.

--- надополнето ---

Ваков гол само играч на Јунајтед може да даде, лани Сколс со Милан на чуден начин даде гол кога промаши цел фудбал, а сега и овој мексиканецов шутира, се погоди самиот и гол, jeс да тука потешко беше да утнеш него да погодиш. :D

Ако не примети,ако не го мавнеше топката у муцка,ќе промашеше чист гол :))

Овие Манчестер многу слаби без Руни ќе се оваа година ако се повреди ко лани, не знам што ќе се прави.

Ne potcenuvaj fudbaler ... Ama ti go klade vo zadnikot vo 92 minuta :vozbud::vozbud::pos2:
мене? хахаххаа па јас бев неутрален посекако не ги симпатизирам ни едните ни другите а тоа што постигна гол и мене ме изненади не само тебе верувај :)

јас сум тотално разочаран од челзи и ја сакам оставката од карло анчелоти на маса по брза постапка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom