Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Со оваа титула мислам дека имаме исто со лузерите ама на крајот на сезонава сигурно ги поминуваме!Koj е најтрофеен клуб во Англија ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оваа титула мислам дека имаме исто со лузерите ама на крајот на сезонава сигурно ги поминуваме!Koj е најтрофеен клуб во Англија ????
Koj е најтрофеен клуб во Англија ????
Оф, за грев муабетов.)))))))
ако знаеш одговори.. ако не не се прај паметњаковиќ....
Ако те интересират а не знајш, гуглај. Ако знајш и демек се фалиме на темава, види кој испадвит паметњакович.
Исто ко сеа јас да прашам кој тим имат најголеми ебачи во Премиер Лига, а знајме дека Ешли Кол и Тери пола Англија ја имет поминато.
Ваков гол само играч на Јунајтед може да даде, лани Сколс со Милан на чуден начин даде гол кога промаши цел фудбал, а сега и овој мексиканецов шутира, се погоди самиот и гол, jeс да тука потешко беше да утнеш него да погодиш.![]()
не дека челзи има многу подобар тим но бербатов? челзи победува 100%![]()
мене? хахаххаа па јас бев неутрален посекако не ги симпатизирам ни едните ни другите а тоа што постигна гол и мене ме изненади не само тебе верувајNe potcenuvaj fudbaler ... Ama ti go klade vo zadnikot vo 92 minuta:pos2: