Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.864
- Поени од реакции
- 23.311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено незнам што има тука за зафркавање. Он не е крив што има такво чело, па ај сега да го зафркаваме.
Замислете да имате такво чело и сите да ве зафркавате..... што е непријатно, непријатно е.
Секоја јавна личност е предмет на зезање, ако е жално да биде заебаван не треба да го работи тоа што го работи. Јас на пример, незнам дека некој ја зеза Ана Јовковска иако може да се најде, ама она прави емисии што се интелектуално добри и одлични за гледање. Овој прави кич срања и уште е премногу нападен и препотентен и тоа им иде на живци на луѓето и нормално доаѓа до заебавање на дотичната особа.Сваќам шегување но ова мислам дека е премногу,
ставете се во негова кожа и кажете дали ќе ви биде
вас добро кога ќе се шегуваат со вас,не е човечки да
се исмејувате за вакви работи,кај нас порано ова го
немаше,сите беа среќни такви какви што беа......
бидејќи немаше кој да им прави шеги...
Еве ја мојата слика од детството,сега се радувам...
што не сум роден во вашата генерација,бидејќи ќе
се чуствував ужасно,имам и ја чело одвишок.....
Еве ме мене на млади години.........Прегледај го приврзокот 80147
Почитувањето кон постари веќе го нема....жалосно....
Ама види, он ако е лош водител, лош карактер и прави кич емисии тоа значи дека треба за тоа да го зафркаваш, а не за челото.Секоја јавна личност е предмет на зезање, ако е жално да биде заебаван не треба да го работи тоа што го работи. Јас на пример, незнам дека некој ја зеза Ана Јовковска иако може да се најде, ама она прави емисии што се интелектуално добри и одлични за гледање. Овој прави кич срања и уште е премногу нападен и препотентен и тоа им иде на живци на луѓето и нормално доаѓа до заебавање на дотичната особа.
Затоа не е жалосно, супер е да се зеза, може и ќе му текне да се тргне од тв
Што е битно за што го зезаат, битно го зезаат за нешто, не бираат луѓето, прво нешто што ќе им падне на памет за тоа, а челото на Фаци и баш е првото нешто што ќе ти падне на паметАма види, он ако е лош водител, лош карактер и прави кич емисии тоа значи дека треба за тоа да го зафркаваш, а не за челото.
Он не е крив што таков се родил.