Чак Норис ја промовира World of Warcraft :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.338
Поени од реакции
34.811
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Најславниот акционен херој на денешницата и воедно најсилниот човек во Универзумот, Чак Норис, одлучи да ја промовира World of Warcraft.

Новата телевизиска реклама на Blizzard за World of Warfraft го има семоќниот Чак како главен протагонист, а според информациите, тој не се ни испотил за време на снимањето. Место тоа, го натерал режисерот да плаче и се ладел со неговите солзи.

Поводот за рекламата е седмиот роденден на играта, на 23 ноември и поклоните и прославата што Blizzard ја планира за таа пригода.

Видеото - тука.

Издржав да не играм цели две експанзии, глупи but still. I feel like...I just got out...they're pullin' me back in. Уште прв пат кога го видов promo-то за Pandaria се распалив.

:cuc::cuc::cuc:

За некое време покрај ESRB рејтинг, ќе имаме и Chuck Norris рејтинг.

P.S.
Моментот - I'm Chuck Norris - and i approve this game! (y)

World of Warcraft ќе биде најмоќната и најаката игра во Универзумот. :D

Јок - умре ВОВ ...колку сакате разубедувајте ...али глупостите ко Пет гејм и Нормал/Хероик моудовите ја усраа играта на велико ... Исто така 25 мен место 40мен и додатно 10 мен за истите ајтеми се серка тешка ...

Се почна со Ачивментите .....а газеше играта до ВОТЛК ...

И помина времето на играва, има други кандидати сега. Овакви реклами беа интересни пред неколку години кога излегоа со Шатнер и компанија.

хахахах конечно, јас го чекав да даде дозвола ми беше страв.

Уште некое време fluffy pandas ќе рипкаат низ континентите. Во Кина голем раст на WoW играчите и одма Blizzard помирисаа пара. Ах пари пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom