Canon PowerShot A590 IS

• Креатор на темата Креатор на темата mila21
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јануари 2012
Мислења
11
Поени од реакции
0
Сакав да прашам колку сте задоволни од овој дигитален апарат и дали корисниците на ваквиот апарат можат да ми кажат каде да најдам опција и дали воопшто ја има да го наместиш апаратот сам да слика по некоја минута (на пр. го ставаш на маса и седнуваш на кревет и тој по некоја минутка да слика) мислам ме разбравте :). Без да стега некој на копчењето за сликање. Не знам како да објаснам малку мие глупаво и смешно. Многу барав низ опциите но не најдов вакво нешто исто така и го разгледав менито што го даваат заедно со дигиталниот апарат.
imgres

Ова успеав да го најдам на нет но немам таков дигитален за да тестирам
Press the "Func/Set" button, then select the "square" icon. Then move right/left to select either the 2 (2seconds) or the 10 (10 seconds) icon. Then press "Func/Set" again.

To reset back to normal, repeat the above, but select the square.
Во секој случај, ако функционира, прати ми неколку слики да видам како испаднале.

Да функционира и фала многу а за слики кога ќе направам ќе ти пуштам некој :) само пробав онака нешто без везе да слика колку да видам дали ќе е успешно :)

Мило ми е што работи. Инаку и мене баш ме интересира како би изгледало да го поставиш апаратот на маса а ти да седнеш на кревет и да сликаш. Ќе ми покажеш океј.

А зошто да ти покажам? Мислиш дека ако ми помогна можеш да се шегуваш со мене? Сликај се ти и прати ми мене така па да видам како е а ако немаш апарат или позајми или купи си и по можност пушти ги тука сите да те видат како изгледаш со апаратот на маса а ти во кревет ок?

Море море, немам попаметна работа па ќе се шегувам со тебе... чисто сакав да знам дали и како функционира таа функција. Јас го споделив моето знаење со тебе и очекував и ти истото да го направиш за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom