Бугарите и Грците против визната либерализација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Оди се прегледаj, со тежка форма на Б-комплекс си :pos2::pos2:

Глуп мутант б-комплекс е витамин.

Јас не одам по други форуми да задевам луѓе, ти патиш од тежок даунов синдром.

Против? А пасошите што се. На тоj начин Бугариjа помогна на огромен броj луѓе да се шетат надвор со сите предности што произлегуват од тоа. А сега моља гражданите да пазjат ред на опашката, ште има паспорт за всички...

оваа ситуација на некој начин на сите ни помага,

- на нас да видиме кој ни се душманите
- на вас да не морате да се лигавите и изигравате душегрижници туку да ви падне товарот на лоши глумци
- на сите заедно да си потврдиме дека неможеме меѓусебно да си веруваме

да ви порачам вас и на сите други душмани , колку повеќе зијан ни правите толку повеќе национално ќе ојачуваме...она што ќе го соберете од кај нас тоа е чоплукот, чоплук и кај вас ќе биде.

Gejcite i tatarite se poznati krvnici nasi i dusmani. Ne treba nisto da ne cudi, ova e ocekuvano. Ke me zbunese da ne se bunea. Tiemo danaos et dona ferentes! Neli!

оваа ситуација на некој начин на сите ни помага,

- на нас да видиме кој ни се душманите
- на вас да не морате да се лигавите и изигравате душегрижници туку да ви падне товарот на лоши глумци
- на сите заедно да си потврдиме дека неможеме меѓусебно да си веруваме

да ви порачам вас и на сите други душмани , колку повеќе зијан ни правите толку повеќе национално ќе ојачуваме...она што ќе го соберете од кај нас тоа е чоплукот, чоплук и кај вас ќе биде.

Токму Така !!

По сите форуми Спаска има еден македонец комшиа кој видите ли от прва рака дава информации за неа.По жалко и смешно аргументиране немам видето.
На друга тема друг античар за да докаже дека добре познава бугарките излажа дека мајка му била бугарка:toe:.Само и само да изглежда по информиран.
Да резимирам.Решихте ( не вие по форумите а удбашката врхушка која ви манипулира ) чрез една нештастна и безпомоштна мајка да давате урок на секој со бугарска свест и сеге ке србате попарата.И ако истинските виновници ич не ги боли .:smir:

Хахаха мислиш дека сум еби-ветар а? Топорче? Ај види преку твоите загрижани служби дали татко и го викаат ТОЛЕ и дали носи песок/земја со трактор од сепарацијата на Вардар... и види дали мајката која толку жестоко ја брани ќерка си, дали си го батали синот само поради тоа што снаата не и беше у риквертс ко неа.
Ај сега прашај, па после ќе зборуваме дали ми е комшивка.

А инаку на мајката ќе и дадам помош. Бесплатно ќе ја донесам до Бугарска граница за да споделите некој миг заедно... ако те разбрав добро де.

Затоа не ми се прави паметен Топорчо, треба да ти е јасно дека јас не зборувам од „г’з м’кнеш“. :smir:

Проблемот е што нас ни текнува дека треба да имаме добрососетски односи само кога имаме некаква корист од тоа. Дотогаш Бугарите се Татари а Бугарските се продаваат за црвена ипол. И некако... И јас на место на Бугарите ми се чини дека би кажала дека сметам дека нема што мајка да бараме во ЕУ.

Анастазија се согласувам со твоето мислење дека треба да имаме добрососедски односи, но проблемот е тоа што другите кога треба да се склучи пример некаква економска спогодба помеѓу двете држави (спогодба која ќе им донесе доста удобности и на едните и на другите) често знаат да ја вмешаат и историјата а тоа е многу погрешно и за едните и за другите, од тоа најмногу страдаат и двата народа.А за танго потребни се двајца.А Македонија како земја не ја негирала бугарската историја и јазик.За оваа реченица што е обележана со црвено, можам само да ти кажам дека националисти имало и ќе има, како и во Македонија така и во Бугарија, и цела Македонија не е форумот "Кајгана" во, или други форуми каде членуваат националисти, но и луѓе со здрав ум.Во Македонија има и луѓе кои мислат сосем поинаку, а националисти и шовинисти имало и ќе има, како во Бугарија така и во Македонија.

Хахаха мислиш дека сум еби-ветар а? Топорче? Ај види преку твоите загрижани служби дали татко и го викаат ТОЛЕ и дали носи песок/земја со трактор од сепарацијата на Вардар... и види дали мајката која толку жестоко ја брани ќерка си, дали си го батали синот само поради тоа што снаата не и беше у риквертс ко неа.
Ај сега прашај, па после ќе зборуваме дали ми е комшивка.

А инаку на мајката ќе и дадам помош. Бесплатно ќе ја донесам до Бугарска граница за да споделите некој миг заедно... ако те разбрав добро де.

Затоа не ми се прави паметен Топорчо, треба да ти е јасно дека јас не зборувам од „г’з м’кнеш“. :smir:

Го поткрепувам муабетот. Зашто и како неможам да кажам јавно , ама да ви кажам дека човеков вистини ви кажува :wink:

Не проаѓаат грците веќе а на бугарите по една заушка...закана со рестрикција на фондови, одма ќе се веднат.

Каква ирониоја само : грција ни под точка разно сиротата не сака да слушне за ревизија на историјата , а бугарија пак се бори за ревизија на нашата заедничка демек историја! Што чорба ќе излезе на крај! :pos2:

Само да прашам,тој шо го изјави ова е официјален пратеник од Бугарија во ЕУ парламентот,ама член на нај националистичката партија во Бугарија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom