LordDragonII
Dr.Strangelove
Оди се прегледаj, со тежка форма на Б-комплекс си :pos2::pos2:
Глуп мутант б-комплекс е витамин.
Јас не одам по други форуми да задевам луѓе, ти патиш од тежок даунов синдром.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди се прегледаj, со тежка форма на Б-комплекс си :pos2::pos2:
оваа ситуација на некој начин на сите ни помага,
- на нас да видиме кој ни се душманите
- на вас да не морате да се лигавите и изигравате душегрижници туку да ви падне товарот на лоши глумци
- на сите заедно да си потврдиме дека неможеме меѓусебно да си веруваме
да ви порачам вас и на сите други душмани , колку повеќе зијан ни правите толку повеќе национално ќе ојачуваме...она што ќе го соберете од кај нас тоа е чоплукот, чоплук и кај вас ќе биде.
По сите форуми Спаска има еден македонец комшиа кој видите ли от прва рака дава информации за неа.По жалко и смешно аргументиране немам видето.
На друга тема друг античар за да докаже дека добре познава бугарките излажа дека мајка му била бугарка.Само и само да изглежда по информиран.
Да резимирам.Решихте ( не вие по форумите а удбашката врхушка која ви манипулира ) чрез една нештастна и безпомоштна мајка да давате урок на секој со бугарска свест и сеге ке србате попарата.И ако истинските виновници ич не ги боли .:smir:
Проблемот е што нас ни текнува дека треба да имаме добрососетски односи само кога имаме некаква корист од тоа. Дотогаш Бугарите се Татари а Бугарските се продаваат за црвена ипол. И некако... И јас на место на Бугарите ми се чини дека би кажала дека сметам дека нема што мајка да бараме во ЕУ.
Хахаха мислиш дека сум еби-ветар а? Топорче? Ај види преку твоите загрижани служби дали татко и го викаат ТОЛЕ и дали носи песок/земја со трактор од сепарацијата на Вардар... и види дали мајката која толку жестоко ја брани ќерка си, дали си го батали синот само поради тоа што снаата не и беше у риквертс ко неа.
Ај сега прашај, па после ќе зборуваме дали ми е комшивка.
А инаку на мајката ќе и дадам помош. Бесплатно ќе ја донесам до Бугарска граница за да споделите некој миг заедно... ако те разбрав добро де.
Затоа не ми се прави паметен Топорчо, треба да ти е јасно дека јас не зборувам од „г’з м’кнеш“. :smir:
Хахаха мислиш дека сум еби-ветар а? Топорче?