Безбедни локации за секс во кола

• Креатор на темата Креатор на темата zakipetrovska
  • Време на започнување Време на започнување
е кој сеирџии сте значи... убо си прашува чупето ако има некој да знае нека каже а ако не барем не одмагајте

е кој сеирџии сте значи... убо си прашува чупето ако има некој да знае нека каже а ако не барем не одмагајте

Оди бе ти ако сакаш и стража чувај им... демек темава е за озбилно како на погреб на Црвенковски.

у швалерај ке одиш а моме? :) у спротивно не би терала безбедни локации дека со можеш да се клецаш у кола :baeh:

Јас го имам решението.
Ке направам катни гаражи одвоени со зидови помеѓу секоја гаража со добра звучна изолација, опремена со плазма телевизор и радио, по некое цвеќе и сл.
Наместо да се криете и да се пазите од некој друг, јас ви давам безбедно место кај што ке можете да си ги поминете "вашите 5 минути" со саканата личност, ебачот или швалерот како сакате наречете го.
Наплатата ке се врши исто како и на паркинзиве, со рампа и ливче, само не од саат туку од минути, пошто саат време ке остануваат само алфа мажјаците, не може тоа секој. :)

Јас го имам решението.
Ке направам катни гаражи одвоени со зидови помеѓу секоја гаража со добра звучна изолација, опремена со плазма телевизор и радио, по некое цвеќе и сл.
Наместо да се криете и да се пазите од некој друг, јас ви давам безбедно место кај што ке можете да си ги поминете "вашите 5 минути" со саканата личност, ебачот или швалерот како сакате наречете го.
Наплатата ке се врши исто како и на паркинзиве, со рампа и ливче, само не од саат туку од минути, пошто саат време ке остануваат само алфа мажјаците, не може тоа секој. :)

Одлична идеа за бизнис, ако треба некаква финансиска поткрепа тука сум да помогнам,но да имам процент :)

Пробај горе на Пелистер.Колку повисоко,би требало да е посигурно ... мислам од луѓе.А и мечки и волци не вервам сега да ве сретнат :D

neli e podobro vo stan i pobezbedno od kolku vo kola
ili mozebi imas merak vo kola :)

Еве безбедна локација ти е на Водно, ама на патот накај Пантелејмон, поминува некоја кола, но нема шанси некој да те вознемирува. Не сум одела таму за секс, ама кога ми се реновираше станот немав никаква приватност и одев таму со кола тотално сама да цртам и секако ќе беше чудно некој да ме гледа како цртам во кола сама, ама таму баш нема никаква опасност некој да те види, сум седела во кола и по 3-4 саати, релаксирано до даска.

Нема! Секогаш исчашував некој дел од телото и на крајот се одлучив за пространа спална

отиди си во шумски фенери на раат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom