Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.746
Финтата е да го има кодот на задната страна на картичката.Visa Electron?
На пример Виса од Комерцијална не може да се користи.
Финтата е да го има кодот на задната страна на картичката.Visa Electron?
Можно е. Јас со сите што сум праел муабет користеле Visa Electron од тутунска или уни. Тие две се проверени и 100% нема да имаш никакви проблеми.Финтата е да го има кодот на задната страна на картичката.
На пример Виса од Комерцијална не може да се користи.
Дап, со Visa oд Тутунска може.Можно е. Јас со сите што сум праел муабет користеле Visa Electron од тутунска или уни. Тие две се проверени и 100% нема да имаш никакви проблеми.
Не .. Classic eVisa Electron?
Мислам дека тоа ќе ти прави проблеми. Мој совет, ако планираш озбилно да се кладиш на интернет, тркни до уни и извади си Visa Electron, гајле ќе си немаш. Мислам дека се чека неколку работни денови за да ти ја извадат ама после тоа се иде брзо. Ставаш пари за 10 мин ти се на картичка, ги пребацуваш на бет365 и за 2 секунди можеш да ги играш. Со повлекувањето исто така е брзо, за некој 2-3 дена би требало да ти стигнат на картичка, и да си знаеш дека лимит од банкомат вадење е 20 000. Јас се испаничив сега кога вадев викам нејќат парите да ми ги дадатНе .. Classic e
Или па да се срамиш да ставаш синглови во кладилница од 1.3 коеф Тука ставај си шо сакаш и колку сакашBet365 е одлична онлајн кладилница. Меѓу поомилените ми е. Исто и Gamebookers се екстра. Па би ги придодал тука и Betsson и Unibet. Има доста избор за македонските коцкарчиња. Искрено, 100 пати подобро е онлајн да се кладиш, отколку да трчаш во кладилница и да се враќаш дома, ем губиш време, ем те запамтуваат како чест муштерија и ти фаќаат сеир ако уплаќаш големи суми.
Инаку, ако не можете да направите директен депозит од VISA debit/electron картичка, користете e-wallet како Moneybookers(Skrill) или Neteller и решен проблем. Ме нервира тоа што некои банки ставија рестрикции за директен депозит кон сајтови за кладење.
Токму така. Онлајн кладење и све е можно. Уживаш максимално во слободата на изборот и можеш да играш она што никогаш не би го играл во нашиве кладилници. Затоа закон е онлајн обложување, you just have to feel the magic to understand it.Или па да се срамиш да ставаш синглови во кладилница од 1.3 коеф Тука ставај си шо сакаш и колку сакаш
Да.На странава можам ли да врзувам утакмици како што уплаќаме обично спортска ?