Best buy во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Трбаше ваква тема мислам, со економскава криза некои фирми прават акции, промоции, даваат пакети +, па може да ги посочуваме бест баj во моментов за н о в и а в т о м о б и л и во Македонија.

Прво што ми падна на памет е Астрата, со доаѓањето на новата Астра во салоните, досегашната падна на 11,800 плус со попуст 10% што даваат ќе се земе за 11,000 рамни :
Оваа астра ќе премине во Opel Astra classic III во скоро време, А класик 2 нема веќе да се произведува.
Значи добивате комплетно опремено воцилце солидно на изглед за 11,000

Со слични карактеристики но зависи од вкусот е Цитроен Ц4 кој би се зел некаде за 11,200 евра.

Околу 12,000 евра би можеле да одвоите за лимузината Круз :). Нов модел, одлична внатрешност, опремен, мами цената за овој Шевролет.

Од премиум класата би го издвоил БМВ сеија 5, со бизнис пакет се добива за некаде 37,000 евра.

Продолжете.

Трбаше ваква тема мислам, со економскава криза некои фирми прават акции, промоции, даваат пакети +, па може да ги посочуваме бест баj во моментов за н о в и а в т о м о б и л и во Македонија.

Прво што ми падна на памет е Астрата, со доаѓањето на новата Астра во салоните, досегашната падна на 11,800 плус со попуст 10% што даваат ќе се земе за 11,000 рамни :
Оваа астра ќе премине во Opel Astra classic III во скоро време, А класик 2 нема веќе да се произведува.
Значи добивате комплетно опремено воцилце солидно на изглед за 11,000

Со слични карактеристики но зависи од вкусот е Цитроен Ц4 кој би се зел некаде за 11,200 евра.

Околу 12,000 евра би можеле да одвоите за лимузината Круз :). Нов модел, одлична внатрешност, опремен, мами цената за овој Шевролет.

Од премиум класата би го издвоил БМВ сеија 5, со бизнис пакет се добива за некаде 37,000 евра.

Продолжете.

Глеам почнале да навалуваат многу и на Линеана,под 10илјади евра е.Не е лоша кола,али мене не ми се свиѓа баш баш.

Глеам почнале да навалуваат многу и на Линеана,под 10илјади евра е.Не е лоша кола,али мене не ми се свиѓа баш баш.

Еден приијател купи Линеа за 10,000 ептен штуро дури и радио нема. Пластика внатре и волан пластичен. Ич не ми напрај ќејф.

Еден приијател купи Линеа за 10,000 ептен штуро дури и радио нема. Пластика внатре и волан пластичен. Ич не ми напрај ќејф.

Неможеш ни да очекуваш повеќе.Такви се тие модели,ги даваат евтино,а уствари е боље едно југо да си купиш за 200 евра,и да шибаш.

Заборавивте да ги спомнете Ford Focus, Hyundai I30 i Skoda Octavia. Инаку добро би било да се направи една табела со класи на возила, цена и додатна опрема, оти цените по рекламите се едно, а во салоните ти кажуваат друго, па вака секој би можел да се информира за ниво на опременост и вистинска цена на автомобилот.

Дечку затоа е темава, пишете тоа што знаете, јас овие ги знаев.

Иначе 10,000 не би дал за старото пунто во никој случај. Боље Корса ќе купам.

Заборавивте да ги спомнете Ford Focus, Hyundai I30 i Skoda Octavia. Инаку добро би било да се направи една табела со класи на возила, цена и додатна опрема, оти цените по рекламите се едно, а во салоните ти кажуваат друго, па вака секој би можел да се информира за ниво на опременост и вистинска цена на автомобилот.

Вака сеа.Фордот и Шкодата можда вредат.Али ова хјундаиво не вреди ни да се спомиња.Инвалидска кола ти е тоа бе,или подобро речено кола за жена.Јас искрено мислам да почнат да создаваат се помали и помали коли.Од овие три наведени сум се возел во хјундаито и шкодата.Немаат некоја си вожња али тоа е.Многу подобра вожња иам со Шкода Фабиа,отколку со октавиава.Зборувам за мој вкус,може ова ќе наиде на несогласувања,али тоа е мое мислење.

Исто кој знае точни информации за Лансерот, Октавијата и Суперб то нека пише цена и опременост. ТИе се исто бест бај.

Исто кој знае точни информации за Лансерот, Октавијата и Суперб то нека пише цена и опременост. ТИе се исто бест бај.

Арно се сети на лансерот.Е тоа е колата што би ја земал од сите овие.Вреди за тие пари.Ем машина ем дизајн.

Шкода Суперб исто е бест бај. За 17.900 одлична кола со 1.4 тси мотор со 122 кс. За тие пари нема нешто голема опрема, но има клима, електрика на сите прозорци, светла за магла, АБС, радио со цд итн.

Арно се сети на лансерот.Е тоа е колата што би ја земал од сите овие.Вреди за тие пари.Ем машина ем дизајн.

Другар мој зема лансер и е ненормално незадоволен подетално не можам да објаснам ама нели напрај споредба со името и парите и се ке ти е јасно само знам дека ја зема пред некој 3-4 месеца и е прилично добро расположен да ја продава.:paf

Спаркот е бест бај, за 6000 евра имаш нова кола која се покажа доста добро за тие пари
Астра класик 2, Цитроен Ц4 итн, сите тие се буџетски коли

За тие со малце подлабок џеб има Мазда 3, Форд Мондео, Пежо 307...
Сите овие вредат до последното евро што е дадено за нив.

Најлоша инвестиција е во Фиат, Хјундаи и Рено би го ставил тука

Бест бај во моментов е Форд Фокус за 11 100 евра добиваш возило од средната класа а за тие пари не можеш ништо подобро да купиш за пример : Полото е 11 900 Клиото 11 200 итн а тие се коли една класа пониска од фокусот

Најлоша инвестиција е во Фиат, Хјундаи и Рено би го ставил тука
што подразбираш под најлоша инвестиција тоа што ќе платиш за една од најбезбедните коли у светот со екстра мотори 1.4 ТЦЕ 130 коња и ниска потрошувачка од 6.5 литри или пак 1.5 ДЦи со 105 коња со потрошувачка од 5.0 литри кога рено ги произведе моторите 1.4 со 100 коња фолксваген усе праесе мотори со одвај 80 коња
Патем еден другар има рено меган 1.9 дти со 190 000 км без ниедна поправка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom