Бесплатни разговори преку Jaxtr.com?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.244
Поени од реакции
963
Локација
Скопје
Имам добиено неколку е-mail покани од страницата Jaxtr.com, на која што тврдат дека можете да разговарате бесплатно со цел свет! Е сега, не пишува по која постапка оди ова (или барем јас не прочитав), ама вика дека “цената на повикот до пријател во странство е и колку што би била кога пријателот би се наоѓал долу на улица“. И вика да внесеш телефонски број, внесов, и наводно вика дека ќе ти завртат да видат дали е ОК, и као демек врти врти и вика на крај ERROR. Некој ова го има разгледано?

Хаха да и мене така ми се чини! Кој ти дава безпари да вртиш бе...Глупи се Македонски телекомуникации што уште опстанале?:uvo:

секој ден ми стигаат преку 20 такви маилови од луѓе дека со нив можам да зборувам бесплатно на различни сајтови и шо се не али јас тие си ги пријавувам како JUNK :)

нема врска! се што е реклама преку интернет денеска - не е бесплатно.

затоа отварајте ги само мејловите од пријатели кои ви ги праќаат а не од било какви веб страни :) кој е будала денеска нешто бесплатно да ти даде?

Јок, ама ми личи дека си го јадел :)

Очекувај спам по смс.

Не бе не го оставив бројот :) Туку као демек “внесете го и ние ќе ви завртиме“ ама не завртеа :) И после го затворив акаунтот и до сега ништо не сум добил па ќе видиме :)

стависи повеќе од 1000 денари на моб.и разговарај со цел свет :))
глупости се тие брат имас бесплатни разговори но во одредени земји
5 мин и толку.ако не те замара прависи user на секој 5 мин и разговарај колку сакаш :smir:

Нудат бесплатни разговори кон земјве:Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bermuda, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Rep., Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gilbraltar, Greece, Guadeloupe, Hong Kong, Hungary, Iceland, Ireland , Italy , Israel, Japan , Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg , Malaysia , Martinique, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Russia, Singapore, Slovak Republik, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, UK, USA, Venezuela

Тестирано, проверено работи одлично!

Нудат бесплатни разговори кон земјве:Andorra, Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bermuda, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Rep., Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gilbraltar, Greece, Guadeloupe, Hong Kong, Hungary, Iceland, Ireland , Italy , Israel, Japan , Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg , Malaysia , Martinique, Mexico, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Russia, Singapore, Slovak Republik, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, UK, USA, Venezuela

Тестирано, проверено работи одлично!

Значи да објаснам како ова работи.
Прво со секое од тие програмчиња имате 5 фри тест минути до било која од земјите. Ако сакате да имате неограничено време на разговор треба да уплатите кредит. Тоа можам јас да ви го средам.

Со тој кредит (5 евра) имате 45 дена бесплатен муабет кон горенаведениве земји, а кон останатите се некој 1,2,3 или 4 денари минута.
Ако ставите 10 евра, ќе имате 3 месеци бесплатни. Останатите пари на вашата сметка немаат рок. Значи може да ги потрошите по 1 година...

Кога ќе поминат тие 45 односно 90 дена разговорот кон бесплатните земји ќе биде 0,01 евро... т.е. 0,6 денари минута....

Ако сакате кредит: пп

Само што ако си на АДСЛ од T-Pederkom не можеш ни една страница да отвориш од овие воип-ите пошто ги блокираат

Само што ако си на АДСЛ од T-Pederkom не можеш ни една страница да отвориш од овие воип-ите пошто ги блокираат
На АДСЛ сум, и работат страните нормално. Незнам каков проблем си имал ти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom