Battlefield Free4Play

• Креатор на темата Креатор на темата ArmaDello
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја играв порано дефинитивно добра игра само глупо како и на повеќето игри што противниците што купуваат поени за надоградби со реални пари многу побрзо напредуваат и и имаат појаки/попрецизни оружја, разни видови на камуфлирачки униформи и еден куп други работи.
Инаку за оние што незнаат имате во играва два тима (руски и американски мислам беа) и има на четири места бази со знаме, кога ќе заземете некоја база со знаме ви носи поени и рундата завршува додека некој до тимовите не собере 1800 поени ако не се лажам.. можете да превземате веќе завземена база/знаме. Инаку на голем дел од стазите имате оклопни возила (како тенкови, џипчиња со митролези, транспортери итн) исто така на мал дел од мапите можете да возите и хеликоптер како и авион (но мора да имате положено тн се активираат со поени) и малку потешко се управуваат за разлика од оклопните возила на пример. Дефинитивно добра игра ме потсети ќе ја инсталирам утре пак :)

Пишете никови тие што играте да ве додадам утре кога ќе инсталирам па кога сте онлајн да влегувам таму, многу полесно е кога играш со некои што ги знаеш/соработуваш.. полесно може да правите убиства, да управувате некое возило, да се заштитувате итн.

Не се снајдов баш на страната,кај да ја симнам играта?

И јас ја играв порано и баш од тие причини се откажав што кога јас пукав ми требаше 3 пати во глава да го погодам со снајпер за да умре а кога тој мене ке ме пукнеше во пета со пиштол умирам и јас и тој позади мене бидејќи другарот си има одвишка пари на кредитна

Јас почнав да ја играм играта е све супер и добро е замислена но има еден проблем постојат играчи доста кои играат со хак е ај ти сега играј си нормално се мачиш а други со хак си играат :cautious: но сепак играта ја играм одвреме навреме со другар ќе се уклучиме 4 души ќе земем оклопно ни тенк не не вади од внатре :sneaky: ама хаковите си го прават своето повеќето се уништуваат поради тоа :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom