Барам WoW PvP играчи - можност за заработка

• Креатор на темата Креатор на темата wowboost
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јануари 2015
Мислења
5
Поени од реакции
0
Poz decki, ne e ova troll thread, imam potreba od dobri wow PvP igraci arena rating nad 2.3-2.4 za 2v2 i 3v3 igranje. Se ke se objasni preku skype, adnete ne za kontakt. Zarabotuvacka od 30 evra na den a moznost i za povekje ako ste stvarno dobri...

Poz decki, ne e ova troll thread, imam potreba od dobri wow PvP igraci arena rating nad 2.3-2.4 za 2v2 i 3v3 igranje. Se ke se objasni preku skype, adnete ne za kontakt. Zarabotuvacka od 30 evra na den a moznost i za povekje ako ste stvarno dobri...

Не спамирај, доволно е една тема.

Objasni mi po posta , jas sum eden od najdobrite vo MKD ao titula WARLORD i FIELD MARSHAL ako uopste znaes sto znaci toa ...za dnevnica od 2000 denari ke napraam i 2.5 ama ne so kreteni . Pred da pocneme so igra ke otideme ja i ti na notar i ke potpiseme dogovor ako ne mi bidat isplateni parite da mi gi dades x3[DOUBLEPOST=1421144600][/DOUBLEPOST]I btw ... 2v2 ne ide u obzir tuku 3v3 so priest healer.

Adni na skype blackrock ke ti objasnam se ne sme od vcera nie, i ke si imas garant za parite ke ti objasnam, samo nie plakjame po ucinok, sekako ne mozam da garantiram rabota sekoj den megjutoa po procenka sekoj 2-3 dena garant ke imas po edna naracka...

Последно уредено:
Јас завршив како првенец на генерација во играње 2v2 arena на Универзитетот за Гејминг во Јужна Кореја, имам учествувано во многу турнири и имам преку 300 регистрирани победи.
Tрениран сум во Outdoor PvP, battlegrounds и PvE и сум најдобар Hunter во цела Кореја. Имам тренирано 2v2, 3v3 и 5v5 на 9G и имам рефлекси на ниво на астронаут.
Нашите тренери имаат тајна мрежа низ целиот свет и се посветени на наоѓање на бебиња кои ќе бидат кибернетички модифицирани и тренирани ригорозно за потребите на гејминг индустријата.
За потребите на нашите тренинзи поминуваме време(не смеам да кажам колку) на вистинско бојно поле за да го почувствуваме вистинскиот притисок и возбудата на вистинско крвопролевање.

Се надевам дека ќе биде доволно.
Скајпот ми е gorilla_warfare.

Јас завршив како првенец на генерација во играње 2v2 arena на Универзитетот за Гејминг во Јужна Кореја, имам учествувано во многу турнири и имам преку 300 регистрирани победи.
Tрениран сум во Outdoor PvP, battlegrounds и PvE и сум најдобар Hunter во цела Кореја. Имам тренирано 2v2, 3v3 и 5v5 на 9G и имам рефлекси на ниво на астронаут.
Нашите тренери имаат тајна мрежа низ целиот свет и се посветени на наоѓање на бебиња кои ќе бидат кибернетички модифицирани и тренирани ригорозно за потребите на гејминг индустријата.
За потребите на нашите тренинзи поминуваме време(не смеам да кажам колку) на вистинско бојно поле за да го почувствуваме вистинскиот притисок и возбудата на вистинско крвопролевање.

Се надевам дека ќе биде доволно.
Скајпот ми е gorilla_warfare.
Правац Бардовци сосве тренерите

Ok decki aj ve molam ne trolajte... ako ima zainteresirani i iskusni wow pvp igraci kontakriajte me preku skype:

live:comicartbay, i ako mislite deka trolam google na skypov ke vidite sami se...

Ni trebaat pvp igraci, blackrock adni ne na skype ili ostavi mi tvoj po poraka pa ke se iskontaktirame.,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom