Барам Co-Op гејмер за играње

• Креатор на темата Креатор на темата mite_jan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
мислам дека темава добра ке биде за сите заинтересирани којшто сакаат да играат co-op игри
мене ми се игра моментално Cursed Crusade заедно со некој , па ако има некој заинтересиран нека пише (секако може и друга игра само нека предложи)
исто така за чекање во co-op ги имам Brink , Call of Juarez the cartel , Borderlands , Rainbow Six Vegas , Serious Sam HD the first encounter

Брат абе на steam не е достапна во регионов оваа игра, како да ја најдем, од трејлерот гледам прилично добра е, само ќе морам нов контролер да си купам, стариот го подарив :D

Таман ми заврши колоквиумска, сега можам на раат да седнам да играм, па може и некој co-op да се сврти на некоја од овие игри.
Trine 2
Portal 2
Dungeon Defenders
Sanctum
Left 4 Dead 2

Мојот Steam профил.

кој е за Dungeon Defenders ако ја немам симнато ама ќе ја симнам ако има некој заинтерсиран за играње.

Брат абе на steam не е достапна во регионов оваа игра, како да ја најдем, од трејлерот гледам прилично добра е, само ќе морам нов контролер да си купам, стариот го подарив :D
Cursed Crusade е многу јака игра нешто у стил на Assasin's Creed (сеа може не е поарна ама добра е)
ти само заинтересирај се па и јас ке ти помогнам од каде да ја сметнеш што да направиш ...
инаку ти пратив порака провери
--- надополнето: Dec 10, 2011 1:10 PM ---
Таман ми заврши колоквиумска, сега можам на раат да седнам да играм, па може и некој co-op да се сврти на некоја од овие игри.
Trine 2
Portal 2
Dungeon Defenders
Sanctum
Left 4 Dead 2

Мојот Steam профил.
Portal 2 ја вртнав
Trine 2 моментално ја играм ама скоро и неа да ја вртнам (може да ја играм пак ама ако се собереме 3 луге и јас да го играм wizard :)
Left 4 Dead 2 не сум ја играл ама што знам не е интересна бидејки е само тепање зомби (повеке сум по кампањи јас)
Sanctum - ова да не е како филмот ? (нема co-op campaign)

значи кога спомнав C0-OP мислев на CO-OP Campaign или некој CO-OP mode а не Мultiplayer
за да се повеке информирате сите игри којшто се Co-op и преку што може да се играат еве ви линк сортиран по датата на излегувањето на игрите

http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=0&sort=releasedate&direction=ASC

Sanctum е хибрид од FPS и Tower Defense и има co-op mode.
--- надополнето: Dec 10, 2011 1:34 PM ---
Left 4 Dead 2 не сум ја играл ама што знам не е интересна бидејки е само тепање зомби (повеке сум по кампањи јас)

L4D 2 не е само тепање зомбија. Да речеме Killing Floor е таква пошто цело време седите во една соба и доаѓаат зомбија. Ама L4D повеќе е како пробувате да избегате од зоната и по пат тепате зомбија. Играта е структурирана во неколку кампањи кои се наменети за co-op играње, или сингл плеер со 3 ботови наместо луѓе.

Sanctum е хибрид од FPS и Tower Defense и има co-op mode.
--- надополнето: Dec 10, 2011 1:34 PM ---

не знам јас стално ја следам страната и никогаш ме нема излажано :)

L4D 2 не е само тепање зомбија. Да речеме Killing Floor е таква пошто цело време седите во една соба и доаѓаат зомбија. Ама L4D повеќе е како пробувате да избегате од зоната и по пат тепате зомбија. Играта е структурирана во неколку кампањи кои се наменети за co-op играње, или сингл плеер со 3 ботови наместо луѓе.

ја бев инсталирал одамна ама некако глупа ми изгледаше ама ајде ако се соберат од 3 играчи може и пак да ја убацам

инаку следни исто така добри за co-op нови се и
Serious sam 3 , Payday the heist , Call of Duty MW3 ( уште малце па може и ке бидне)

игри ви набројав полно а можете и сами да погледнете од сајтот и да предложете па ке се договореме
поздрав толку од мене

Smert ќе те адднам на Steam играм и јас TF2 понекогаш, се буни жена ми нова е уште :D

Ај ако има некој време нека објасни како се игра Trine online co-op на пиратската верзија :love:

Од денес може да се игра и Call of Duty Modern Warfare 3 CO-OP без проблеми
има ли некој заинтересиран или пак да почнувам со странци
кој ја има играта нека јави
поздрав

Јас барам гејмер за програмирање.

Верзијата на играта 1.4 а верзијата на текногодс е 1.2

Верзијата на играта 1.4 а верзијата на текногодс е 1.2
да
ако си за пуцање кажувај
јас можам без проблем да хостирам
може да се најдеме на tunngle
или боље остај скајп ако сакаш у порака

да
ако си за пуцање кажувај
јас можам без проблем да хостирам
може да се најдеме на tunngle
или боље остај скајп ако сакаш у порака
како ти е никот на тангл може и на скајп (прати пп) но микрофонот ми е во дефект. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom