Балканска Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сеа ќе те испеат поповите за да ти помогнат ме тераш да кажам нешто што не треба а живеам добро со тебе за тоа прекини да провоцираш кога ќе обелодениш колку е годишниот буџет на Кк Струмица јас ќе ти кажам според мои сознанија колку е на Кк Пелистер можеби грешам ама барем јас знам нешто а ти рамно на ништо овој пост ти е жива провокација незнам што ти е целта ако сакаш нешто слободно кажи си може ќе видам што можам да сторам затебе.:pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:
Ох,бре боже...Вие мислите,Струмица нема пари нема финансии многу сте ГРЕШКА,многу ама ај не е местото овде...Да се расправам,и со тебе:pos2: .Ама,барем ти знаеш дека со тебе,најмалко сакам да се карам.:toe:

Да да пријателе прашај некој подобро запознаен со такви информации и немој само да се правиш дека сета ти е јасна ако толку веќе знаеш кажи колку е буџетот на Кк Струмица..

Колку за информација Пелистер е 3 клуб во лигата по финансии ...

Колку за информација Пелистер е 3 клуб во лигата по финансии ...

55 000 илјади евра годишно другар е буџетот на Пелистер по мои сознанија втор клуб по јаки финансии во Македонија после Фени можеби грешам.:nesum:

55 000 илјади евра годишно другар е буџетот на Пелистер по мои сознанија втор клуб по јаки финансии во Македонија после Фени можеби грешам.:nesum:

првите три се Фени , Струмица и Пелистер ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom