Ахххх таа мрза...

• Креатор на темата Креатор на темата The confused kid
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Еве сега нешто ми текна на тие моменти дека едноставно мрзата те совладa и те тера да правеш стварно глупи работи

ја на пример едншка толку ме беше фанала мрза и тоа на сред чупање па реши да земам со бикче да се дооправам...до душа тоа сеа и практика ми стана...:kesa:
или па пред некоја недела мрзеше ме да идам до wc-то а у собата имам судопер па зема у него се измоча :kesa::kesa::kesa::pos2::pos2::pos2:

овакви примери имам еден мал милион ама ај да оставам и вие нешто да кажете :smir:

Хммм...

Летово ќе пука јака досада, посебно во "млакиот" дел од денот.
Еднаш фатив мачката да ја бричам со машинка, љољ цела еј. (сега мачката ми ја згази кола и ја гледав неколку дена како лежи така паштета направена со 1000 бели црви погодни за риба фаќање...море кој ја тркала мачката сега имам поубава)

Чим си бил толку мрзлив, не знам како не те мрзело да ја отвориш темава:)

или па пред некоја недела мрзеше ме да идам до wc-то а у собата имам судопер па зема у него се измоча :kesa::kesa::kesa::pos2::pos2::pos2:

Аморе метеро.....сушиш :pos2:

Аморе метеро.....сушиш :pos2:

јок бе жими се шо има да те лажам...тај судопер и бестоа така стое...а и башка ако не се лажам гледав мак-исланд и у таква атмосвера не ми се напушташе собата......:kesa:

А стварно чупаш веѓи?

јесте бе....
и сеа одма да ти одговорам на наредното питање:
не сум педер имам си женска ама сакам убаво да си изгледам :smir:

Предер не си , педер да не си ?

Од мрза .. не ме фаѓа мрза за физичка работа , само кога треба да мислам , тогаш иде мрзата ..

Мрзата е општо пренослива болест од која ретко се наоѓа лек..
ако ја фатите со здравје носете си ја

Работата човекот го краси, мрзата го гнаси.:helou:

Добро де поврзана е со темата не е ова :Кој рано рани...

е добро сеа само ја испадна дека сум мрза...ц ц ц ајде там па и вие небива 24 саата у дено работете....ц цц ц
ај да си кажам ја уше некој пример :pipi:
кога играм кантер ( ретко ) кога ме утепат мрзе ме да чекам и одма одам на друг сервер...ако ме дае там мртов одма идам на друг и така се додека не ме даде негде жив :vozbud::vozbud::vozbud:
или па сеа шо си направив една ептен ѕверска финта купи си 30 комада сладоледа и тупна си ги у фрижидер....спасив се од одење по 2-3 пати у дено до продавницата :baeh:

А кој ти идеше до фрижидер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom