Архитектонски факултет, факултет за дизајн и тех. на мебел и ентериер

Член од
12 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Веќе сум четврта година и сакам да се запишам на еден од овие два факултети.Па Ве молам тие што веќе учите или сте завршиле да ни дадете до знаење:
1.Какви се условите за запишување
2.Според Вас дали факултетот е добар и дали има перспектива.
3.Дали би ни препорачале да се запишеме.

Се надевам на форумов има членови барем на еден од овие два факултети.
П.С Можете да пишувате и за други факултети/

Ви Благорадара ;)

Не сум на ваков факултет но имам еден совет да ти кажам. Знали во животот никој неможе да ти го уништи и смени твојот сон, ако го следиш. Ако ти имаш желба и дарба за вакви работи, тогаш не ти треба никој да ти кажи дали вреди да се запишиш или не. Имај си ука од тоа кој факултет колку вреди за овој смер но немој да прашуваш други дали би ти препорачале тие да се запишеш таму каде што тебе те влечи сонот. Едноставно запиши се, заврши си. Тие што си имаат сон и го следат и имаат дарба за него, тогаш би успеало и без други да ти кажат. А ако веќе немаш каде и ако така те текнало овде да се запишиш, ок ондак прашај си како би ти одело. И ако не сум на еден од овие факултети , би ти го дал погорниот совет кој вреди како одговор на сите твои прашања погоре.

Тешко дека ќе најдеме некој од Фак. за дизајн на мебел и ентериер. А за архитектонски факултет мислам дека веќе има една тема, опширна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom