Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто налик на ова е?
![]()
![]()
Како би дошло добро ова со сирење![]()
најубав и највкусен што досега сум јадел е узбецкиот леб/ лепјошки - можеби од самото тоа што начинот на приготвување и печење им е специфичен .Ги пеќат на ѕидовите од фурната
Ееееееее кога би се нашол некој да направи таква фурна и да продава од истиоте - мислам дека ќе му се продаваат ко алва- редици на чекање би имало
http://www.travelphotoreport.com/2012/03/27/tandyr-bake-bread-baku-azerbaijan/
за арапски - знам, но штета што нема узбецки.^Ехееееее сега на жешково со грч ладно пивцеееееее и цело такво лепчееее оооооооооооооо
Пиво во Чаир пред зграда нема, али арабски леб "Арабика" има![]()
^Ехееееее сега на жешково со грч ладно пивцеееееее и цело такво лепчееее оооооооооооооо
Пиво во Чаир пред зграда нема, али арабски леб "Арабика" има![]()
за арапски - знам, но штета што нема узбецки.
А кога сум веќе на темава - Дали се сеќавате на маалските фурни во гејлада ? До пред 10-тина години беа атракција долж крајбрежјето .
Бар и овде да има неколку нтакви градски фурни - за да ти спремаат ручек - би било повеќе од фантастично.
Си носиш месо, печурки, компири и што друго сакаш во тава и по саат два си ја земаш спремна за јадење- мнмммммммм
а и ова со градски фурни за готвење одлично би проработиле бар сега кога ЕВН ја качи струјата па повеќето и нема да се осмелат да ја вклучат рерната.
![]()