America loves Macedonia...? WTF?

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
America strongly supports Macedonia to join NATO...(само мал цитат на Џорџ Буш)...Дали верувате дека е така???Што уствари Буш мрси мустаќи тука...Јас мислам да сакаше да влеземе во НАТО тој самиот ке не внесеше...:nenene:

.Јас мислам да сакаше да влеземе во НАТО тој самиот ке не внесеше..

Како мислиш ке го изведеше тоа? За раче и у натре?

Сепак мора да сфатиме дека не му сме приоритет број еден на Америка како што е Косово,Ирак итн

America strongly supports Macedonia to join NATO...(само мал цитат на Џорџ Буш)...Дали верувате дека е така???Што уствари Буш мрси мустаќи тука...Јас мислам да сакаше да влеземе во НАТО тој самиот ке не внесеше...:nenene:

Абе он можда сака да влеземе у нато дека знае многу за наши богатства ко на пр. тоа шо го открија тираниум или шо беше на некоја планина он по тоа е у мкд според мене али можда сварно не подржува...сепак секаква подршка е добродојдена според мене :helou:

Како мислиш ке го изведеше тоа? За раче и у натре?
Баш така...буквално...Он да сакаше да не внесе, ни господ не го запираше а камо ли Грција...Знаеш дека Грците се буние и за Албанија, бидејки имаат проблеми со албанците во својата земја???Ама им оддржа лекција и за тоа неписнаа...

И сеа демек тој не сакаше?

Абе он можда сака да влеземе у нато дека знае многу за наши богатства ко на пр. тоа шо го открија тираниум или шо беше на некоја планина он по тоа е у мкд според мене али можда сварно не подржува...сепак секаква подршка е добродојдена според мене :helou:

Хехехе гледам дека си ми врсник...хехе лошо не учат у школо...Да бидеме реални...Македонија нема скоро никакви богатства освен чиста вода за пиење и добра географска положба...А Буш толку да ја сакаше Македонија немаше да ќути на секоја наша иницијатива за решавање на сите проблеми со името...поздрав:helou:

И сеа демек тој не сакаше?
Па тоа е мое искрено мислење...Затоа и ја отворив темава...Да видиме сите што мислат за тоа и да донесеме заеднички заклучок:smir:

Ако не сакаме да влезиме во НАТО можеби ќе не бомбардираат. :D
A инаку да, да сакаа можеа, ама не сакаа.
Бог знае што ни имат скроено.

Интерес на Америка беше балканот да остане безбеден,за да може активно да се концентрира кон Исток(Иран),но бидејќи Грците плукнаа врз зборот на Буш за некоја година Грција ке биде мала островска држава

Да ги замолам админите да се забрани на деца под 18години да пишуваат на тема политика. Благодарам!

п.с. јас би забранил и на повозрасни ама тие барем имаат право на глас по закон.

Интерес на Америка беше балканот да остане безбеден,за да може активно да се концентрира кон Исток(Иран),но бидејќи Грците плукнаа врз зборот на Буш за некоја година Грција ке биде мала островска држава
Хахаха...грешка си...тоа се потврди со новиот аргумент на Караџич дека америка му нудела амнезија ако се повлече од приватниот живот...Напротив на Америка и одговара, за да го продава и испробува своето оружје кај нас...малите...

Да ги замолам админите да се забрани на деца под 18години да пишуваат на тема политика. Благодарам!

п.с. јас би забранил и на повозрасни ама тие барем имаат право на глас по закон.

Се согласувам 100% со ова, под 18 години немаат право да гласаат и не му е местото во ПОЛИТИКА. Политиката мора да биде настрана од децата!!!

Хахаха...грешка си...тоа се потврди со новиот аргумент на Караџич дека америка му нудела амнезија ако се повлече од приватниот живот...Напротив на Америка и одговара, за да го продава и испробува своето оружје кај нас...малите...

Мислиш амнестија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom