Adobe Creative Suite 5

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
Дап! Готово е и со Adobe CS4. Дојде новиот CS5.
Официјално, нормално.

http://cs5launch.adobe.com/

Јас сум многу изненаден и едвај чекам да дојде :)

Јас чита некаде по нет за него пред недела време и ако се тоа шо пишува е точно тогај цс5 ке биде пичка мајчина......Еден куп нови функции и ненормално олеснета работа.....ама ке видеме ...

oва ме “плаши“
секој втор ќе си едитира фотографии
порано беше техника
сега е копче

заебанција

oва ме “плаши“
секој втор ќе си едитира фотографии
порано беше техника
сега е копче

заебанција
Е да, како шо е тргнала работата за 3-4 гдини тие шо вадат леб од овоа ке почнат да се требат ама ипак јас мислам дека секогаш ке има некоја предност за тие про дизајнери и секогаш ке бидат чекор напред....јбг кој решил од тоа да јаде треба секој ден да уче и да се надграудва оти ојде возо...

Е да, како шо е тргнала работата за 3-4 гдини тие шо вадат леб од овоа ке почнат да се требат ама ипак јас мислам дека секогаш ке има некоја предност за тие про дизајнери и секогаш ке бидат чекор напред....јбг кој решил од тоа да јаде треба секој ден да уче и да се надграудва оти ојде возо...
учи надградува?
порано требаше да учи
сеа треба да стисне delete и да остави content aware fill да си ја заврши работата
*фрустриран*

учи надградува?
порано требаше да учи
сеа треба да стисне delete и да остави content aware fill да си ја заврши работата
*фрустриран*
Јас заш си иам цс2 ....ручни рад .....цс4 го симна исти курац ми беше само со новата опција за 3д шо и не беше нешто посeбно али цс 5 стварно е направено за дебили барем од тоа шо се гледа по видеа и тоа шо иам прчитано...ама ај да не осудуваме пред да видеме..

Цел колоквиум ми го решава со два клика :tv:

Целат кон тоа да е полесно, што е нормално али далеку од тоа дека може секој да го прави. Корисна ствар во секој случај.

Цел колоквиум ми го решава со два клика :tv:

Целат кон тоа да е полесно, што е нормално али далеку од тоа дека може секој да го прави. Корисна ствар во секој случај.
E да јас на колквиум сеа на 16-ти работам со цс првата верзија подруго ке е да е со цс5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom